Ernst Kuyper
Ernst Kuyper M. Witkamp

kwart eeuw lid van het Groot Gaesbeeker Gilde korps van Soest.

2 maart 2018 om 19:19 lokaal Deel je nieuws

Ernst Kuyper, Bas van Doorn en Michèl Witkamp waren afgelopen maand een kwart eeuw lid van het Groot Gaesbeeker Gilde korps van Soest. Ouderman Kees Wantenaar en Korpsleider Wim Kok konden hen daarvoor huldigen op 21 februari 2018 tijdens de goed bezochte Korpsjaarvergadering voor de korpsleden. De jubilarissen ontvingen een mooi boeket bloemen met bijbehorende speld.

Ernst Kuyper heeft zich op diverse manieren verdienstelijk gemaakt voor het Gilde.

Zo was hij lid van de voorbereidingscommissie voor deelname aan Landjuweel 2017. Hij speelt trompet in het muziekkorps als 3e stem.

Bas van Doorn is onder meer actief bij het korpscommissie en als vendelier. Ook verzorgt Bas alle notulen voor de meeste vergaderingen. Hij is een gezellige en bindende factor binnen het korps. Hij doet het met veel plezier, doorspekt met zijn nimmer aflatende humor en zeer nauwgezet. ‘Wie schrijft, die blijft’, luidt een bekend gezegde.

Michèl Witkamp lid van de korpscommissie en muziekcommissie, trompetblazer 1e stem en aspirant bestuurslid voor de communicatie. Michèl is een enthousiast persoon en ook zeer betrokken bij het wel en wee van de vereniging.

De mannen werden door alle circa zestig aanwezige korpsleden met luid applaus bekrachtigd.

 

Bas van Doorn
Michèl Witkamp
advertentie
advertentie