De organisatie van de Soester SamenLoop voor Hoop aanwezig op de Eng
De organisatie van de Soester SamenLoop voor Hoop aanwezig op de Eng Samenloop voor Hoop - Soest

Samenloop voor Hoop Soest verkent het parcours

6 januari 2020 om 15:40 Evenementen Deel je nieuws

SOEST - SamenLoop voor Hoop is een evenement van KWF voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette wordt, samen met lotgenoten, stilgestaan bij kanker én wordt het leven gevierd. Tijdens het evenement wandelen deelnemers in teams en lossen elkaar af, zodat uit elk team altijd iemand aan het wandelen is. De Soester SamenLoop voor Hoop is op 15 en 16 op evenementeterrein De Eng.

Zaterdag was een delegatie van de Soester organisatie aanwezig op de Eng om het parcours te verkennen. Het belooft in mei een indrukwekkend evenement te worden. Met ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten wordt het voor zowel bezoekers als deelnemers een onvergetelijk happening. Het evenement wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd. De start is op vrijdag 15 mei om 16.00 uur en op zaterdag 16 mei zal rond 16.00 uur de laatste ronde gelopen worden. Daarna zal de cheque met de totale opbrengst uitgereikt worden aan KWF Kankerbestrijding. Tijdens de SamenLoop zullen er diverse muzikale optredens zijn, voor de kinderen zijn er veel activiteiten en voor de Eregasten (mensen die lijden of hebben geleden aan de ziekte) zal extra aandacht zijn.

Donderdag 30 januari is er een teamcaptain- informatieavond bij Museum Soest aan de Steenhoffstraat. Inloop is vanaf 19.30 uur en start is 20.00 uur.
Iedereen die interesse heeft in de SamenLoop voor Hoop is van harte welkom voor informatie en het stellen van vragen.

 

advertentie
advertentie