Project 142 laat alle nationaliteiten in Soest aan het woord

1 maart 2018 om 11:46 lokaal

SOEST Werner Paans, genomineerd voor Soester van het jaar, heeft samen met andere vrijwilligers het Project 142 gestart. Zij interviewen van iedere nationaliteit die in Soest woont een iemand en publiceren dit in verschillende media. Op deze wijze wil hij iedereen bewust maken dat ze ook in Soest in een grenzeloze wereld leven.

 

Werner Paans is grafisch ontwerper, was art director van de Varagids, tien jaar voorzitter Cultuurprijscommissie, ruim twintig jaar directeur van Kasteel Groeneveld, medeoprichter Cultuurplatform Soest, een van de sturende krachten van het Openluchttheater Cabrio, medewerker van Radio Soest en de initiatiefnemer van het Project 1-4-2 van Wij zijn Soest, een nieuw project met en over mensen van buitenlandse komaf waarvan deze gemeente 142 nationaliteiten telt.

De Soester Kring organiseert in de periode september tot mei op de eerste en drde woensdagmorgen van de maand een activiteit betreffende natuur, muziek, historie of anderszins cultureel onderwerp voor belangstellenden in en rond Soest en de wijde omgeving.

advertentie
advertentie