Ronald en Sabine de Beer: ,,Voor Soester bedrijven is De Knollenbon een fantastisch cadeau voor relaties of als kerstpakketcadeau.
Ronald en Sabine de Beer: ,,Voor Soester bedrijven is De Knollenbon een fantastisch cadeau voor relaties of als kerstpakketcadeau." Jaap van den Broek

De Knollenbon voor en door Soesters

27 november 2019 om 12:00 Advertorial_1

SOEST December komt in zicht en dan is het bij de Primera-winkels drukker dan in de elf maanden daarvoor. Boeken, tijdschriften, cadeaukaarten en allerlei andere geschenkartikelen liggen klaar voor een bestemming in de zak van Sinterklaas of een knus plekje onder de kerstboom. Naast al die cadeaus heeft eigenaar Ronald de Beer ook een echt Soester cadeau: de Knollenbon.

Peter Beijer

Ronald en Sabina de Beer bedachten medio 2016 de Knollenbon-cadeaubon. ,,Een uniek concept waarmee men lokaal goed boodschappen doet", vertelt Ronald de Beer in zijn winkel in Soest-Zuid. Ondertussen rekent de winkelier een Oudejaarslot af. ,,Veel succes!'', roept hij de klant na. ,,Het zou wat zijn, als hij als miljonair 2020 in gaat, of die Mini Cooper die buiten staat wint!"

,,Wij wilden meer bieden voor de lokale ondernemers. Mensen zijn in deze periode op zoek naar een geschenk, ondernemingen willen een origineel relatiegeschenk aan het einde van het jaar geven. Met een cadeaukaart zit je altijd goed. Primera heeft een assortiment van meer dan honderd cadeaukaarten, of je nu kiest voor een Bol.com, Intratuin, Boekenbon, Bladcadeau, bloemenbon…of juist nu de Soester Knollenbon."

NIET STANDAARD De Knollenbon is geen standaardcadeaubon. De bon is, de naam zegt het al, alleen te besteden in winkels én restaurants in Soest. De 'winkelversie'; Knollenbon Gift&More is besteedbaar bij meer dan veertig adressen. De Beer: ,,Gemakkelijk besteedbaar voor hem of haar. Alles kan en mag met de Knollenbon: doe-het-zelf, autowassen, tuincentra of bloemenwinkels, wijnhandel en slijterij, sport, kledingwinkels, foodspeciaalzaken, een boek, drogisterij of luxe parfumerie. De gemeentegrenzen van Soest zijn ruim, hier is veel te koop en veel te beleven. Vorige week, tijdens de intocht van Sint Nicolaas, reed de Knollenbon-tuk-tuk mee. Wij ondersteunen dat graag, de lokale winkels hebben dit echt nodig. Wist je dat de Culinair-versie inmiddels te besteden bij 15 restaurants in Soest!"

Sabina de Beer vertelt over haar ervaringen met De Knollenbon: ,,Juist voor Soester bedrijven is De Knollenbon een fantastisch cadeau voor relaties of als kerstpakketcadeau. Geen gesjouw, en iedereen kan zelf de bon zeer gemakkelijk bij zijn of haar favoriete winkel besteden. De bon wordt feestelijk ingepakt, in folie en desgewenst met of zonder confetti en feestelijk cadeaulint. De afgelopen twee jaar is De Knollenbon de meest verkochte cadeaubon van Soest geworden. Vaak worden de Knollenbonnen samen met een leuke attentie uit de winkel in gepakt, een leuk tijdschrift, Tony, Riverdale of ander kerstcadeautjes, er is genoeg keuze.

MARKTLEIDER Primera is gegroeid in de speciaalzaak voor cadeaukaarten, zegt De Beer. ,,Afgelopen maand hebben we een nieuwe cadeauwand geplaatst en zijn we gegroeid van twee naar drie overzichtelijke meters. Het aanbod cadeaukaarten is meegegroeid met merken als Rituals, Primark en Ikea."

Sabina: ,,Soms is het lastig kiezen als je een cadeaubon zoekt en je niet direct weet wat de interesse van de ontvanger is. Met de Primera Keuzecadeaukaart hebben wij een mooie oplossing in huis. De ontvanger ruilt deze kaart (met bedrag naar keuze) bij een van de ruim vijfhonderd Primera winkels om voor één van onze ruim honderd cadeaukaarten. Dan slaag je altijd."

Primera is in winkelcentrum Soest-Zuid en winkelcentrum Overhees Voor het bestellen van cadeaubonnen of meer informatie: knollenbon@gmail.com

advertentie
advertentie