Afbeelding
Privé

Jubileumveiling VVZ'49: 34.450 euro

26 november 2019 om 19:30 Overig

SOEST Bij Eetvilla Van den Brink werd vorige week een veilingdiner gehouden in verband met het zeventigjarig bestaan van VVZ'49. Daarbij is bruto 34.450,00 euro opgehaald waardoor er volgend jaar zomer een panna veld voor de jeugd kan worden aangelegd.

Normaliter start zo'n veiling pas op de avond zelf, maar de organisatie had ervoor gekozen om de veiling grotendeels via Catawiki te laten verlopen en startte dus al op vrijdagavond 8 november met het aanbieden van allerlei kavels, waaronder ook zeer bijzondere en unieke.
Hierdoor zijn veilingitems zoals een fles Petrus, VIP tickets VVAL, Ajax shirt John van Loen en andere interessante objecten voor goede bedragen naar alle windstreken in Nederland verzonden. Mede door deze opzet was de opbrengst een stuk hoger dan verwacht en kunnen er misschien ook extra dugouts worden geplaatst op velden 2 en 3 van het VVZ complex aan de Eemweg.
Na het eerdere optreden van Hazes jr. en nu deze veiling voor een panna-veldje zal het jubileumjaar in het voorjaar worden afgesloten met een daverend feest.

advertentie
advertentie