Afbeelding
Menno Ringnalda

Ondernemers Martijn Zwama en Guus Hendrikse gaan boksring in

25 november 2019 om 09:03 Overig

SOEST De Soester ondernemer Martijn Zwama doet met Guus Hendrikse mee aan de finale van de vierde editie van het Brecheisen Business Boxing. Op dinsdag 3 december nemen ruim twintig ondernemers en directeuren uit de regio het tegen elkaar op in de boksring. Het boksgala vindt plaats in Studio A12 in Bunnik, om 18.30 uur.

Ondernemers uit de regio Utrecht hebben zich de afgelopen drie maanden in het zweet gewerkt tijdens de bokstrainingen voorafgaand aan de wedstrijd. Het business-boks-concept – georganiseerd door evenementenlocatie Studio A12 en De Nederlandse Boksbond – blijkt na drie edities onverhinderd populair. Al meer dan zestig ondernemers gingen de deelnemers van dit jaar al voor en stapten in een uitverkochte zaal de ring in om het, onder toeziend oog van het publiek, op te nemen tegen een gelijkgestelde ondernemer.

Medeorganisator Roos Verkerk: ,,In Amerika is immers het 'white collar boxing' (witte-boorden boksen) ooit begonnen. Het netwerken en ontmoeten van nieuwe relaties wordt dit jaar extra gestimuleerd door het bieden van extra mogelijkheden om te ontmoeten en elkaar buiten de ring te leren kennen. Uiteraard blijft de ring het middelpunt van de avond, dat is waar het allemaal gebeurt."

Met nog twintig andere ondernemers uit regio Utrecht mogen Martijn Zwama en Guus Hendrikse zich ook deelnemer noemen van het vierde seizoen. Zwama heeft een eigen schildersbedrijf; M. Zwama uit Soest. Hendrikse werkt als projectleider huisvesting voor het UWV en werkt bijna dagelijks samen met Zwama. Ze besloten zich samen op te geven en beide uit te komen voor het schildersbedrijf. Het boksconcept zien zij als een mooie gezamenlijke doelstelling. ,,Het wekelijks trainen met andere ondernemers en de sportieve uitdaging is de drijfveer geweest. We kunnen niet wachten om op 3 december in de boksring te staan."

Meer informatie, deelnemers- en ticketinformatie (voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder) op deze website.

Afbeelding
advertentie
advertentie