Filmavond op De Paltz

15 november 2019 om 14:26 Film Deel je nieuws

Op het Herman van Veen Arts Center staan er dit najaar nog twee filmavonden op het programma. Op 21 november is de klassieker 'Singin' in the Rain' en op 7 december is de natuurfilm 'Wild' te zien. Voor beide avonden zijn nog plaatsen beschikbaar. 

Het verhaal van 'Singin' in the Rain' speelt zich af in 1927, als Don Lockwood (Gene Kelly) en Lina Lamont (Jane Hagen) een beroemd romantisch paar vormen op het witte doek. Don, die geholpen wordt door zijn vriend en pianospeler Cosmo Brown (Donald O' Connor) speelt met Lina romantische overtures. Lina verward echter hun gespeelde liefde met echte liefde. Zeker als Don valt voor Kathy Selden (Debbie Reynolds). Het verhaal wordt omgezet in een echte musical, maar de stem van Lina zorgt voor een probleem, aangezien ze eigenlijk niet kan zingen, en dit tijdens de voorstellingen in het geheim wordt gedaan door Kathy Selden. Zou Kathy ooit doorbreken met haar voortreffelijke stem?

In de documentaire 'Wild' wordt een vos, een edelhert, en een wild zwijn gevolgd terwijl de dieren overleven in de Veluwe, in Gelderland. De film laat zien hoe de dieren de uitdagingen in alle seizoenen doorkomen. De voice-over is ingesproken door André van Duin. Voor de film is er in totaal 618 uur materiaal opgenomen.

De Paltz biosavonden vinden plaats in het Herman van Veen Arts Center op Landgoed De Paltz en beginnen om 20:00 uur. De toegang is vrij, het enige dat u betaalt zijn de reserverings- en verwerkingskosten van € 2,50 per persoon. Graag reserven via www.hermanvanveenartscenter.com. 

advertentie
advertentie