Afbeelding
Eempers

Bijzonder transport van twee chalethelften

5 november 2019 om 16:12 Verkeer en vervoer

SOEST Spektakel op de rotonde Dalweg-Koningsweg dinsdagmiddag toen een bijzonder transport van een dubbele woonwagen op twee diepladers die probeerde te ronden. Dat ging niet in één keer. De chauffeurs moesten een paar keer steken om hun weg te kunnen vervolgen. Het gemanoeuvreer had aan beide zijden op de Koningsweg lange files tot gevolg, waardoor het verkeer langdurig vast kwam te staan...

Jan van Steendelaar

De woonwagens werd in twee helften door transportbedrijf Klomp uit Harderwijk vervoerd op 26 meter lange diepladers. Ze kwamen uit Almere. De bestemming was een adres de Lange Brinkweg in Soest. De lading was 3.80 meter breed en 4.50 meter hoog. De diepladers werden begeleid door een auto die aangaf dat het een exceptioneel transport betrof.

Hoe exceptioneel werd duidelijk op de rotonde, die langdurig een probleem opleverde. Uiteindelijk slaagden beide chauffeurs erin met hun wagen de draai vanaf de Koningsweg naar de Dalweg te maken waarna het transport verder zonder grote problemen de eindbestemming bereikte.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie