het spookhuis ziet er gezellig uit
het spookhuis ziet er gezellig uit Primera

Halloween in Overhees centrum

27 oktober 2019 om 17:50 Nieuws Deel je nieuws

Na het spektakel van Halloween 2018 in winkelcentrum Overhees zal het centrum dit jaar opnieuw het decor zijn van het griezelfeest. Het evenement vind woensdag 30 oktober plaats vanaf 18.00 uur tot 20.00 uur.

De editie zal er wederom een lampionen optocht zijn voor kinderen. Deze start om 18.00 uur vanaf het Orlando gebouw. De kinderen gan een route door de wijk en eindigen bij het winkelcentrum. Hier zal een lekkere tractatie zijn. Er zullen griezels door het winkelcentrum lopen, het kan zomaar gebeuren dat bezoekers oog in oog staan met enge heksen, bloeddorstige vampiers of een verdwaalde spookbruid.

In de leegstaande groente winkel is de afgelopen weken druk gewerkt om een spookhuis neer te zetten. Deze pop-up zal vanaf 18.30 uur geopend worden en slechts twee uurtjes geopend zijn, vorig jaar waren er honderden bezoekers.

De bezoekers worden in groepjes door het spookhuis begeleid. Bezoek aan spookhuis is gratis. Check voor de laatste details en info de facebook van Winkelcentrum Overhees 

advertentie
advertentie