Het Oranjehotel in Soest aan de Rijksstraatweg
Het Oranjehotel in Soest aan de Rijksstraatweg Archief HVS

Herhaling lezing René van Hal over Oude Rijksstraatweg door Soest

22 oktober 2019 om 22:44 Evenementen Deel je nieuws

SOEST Dinsdagavond 5 november wordt voor de tweede maal een lezing over de Oude Rijksstraatweg door Soest verzorgd in Museum Soest. Aanvang 20:00 uur

In september hield René van Hal tijdens de kwartaalbijeenkomst van de Historische Vereniging Soest/Soesterberg een presentatie over de Oude Rijksstraatweg in Soest. René startte zijn tocht langs de weg door Soest bij Hotel Trier (tegenover Paleis Soestdijk) en ging onder meer langs het Java Hotel (zie foto). De tocht eindigde bij uitspanning "Nieuw-Vosseveld" aan de Birkstraat. Hij verzorgde zijn reispresentatie aan de hand van foto’s die recent zijn gemaakt van locaties langs deze route en van foto’s van vroeger. Op alle locaties zijn nieuwe panden verschenen.

De belangstelling voor de presentatie op 24 september jl. was zo groot dat er niet genoeg plaats was voor alle geïnteresseerden. Ter plekke werd besloten en aangekondigd op korte termijn om binnenkort een tweede presentatie over het onderwerp te verzorgen.

U kunt zich vanaf vandaag aanmelden voor de herhaling van deze boeiende presentatie. Om teleurstelling te voorkomen (aangezien de ruimte een maximaal aantal bezoekers kan herbergen) verzoeken wij de belangstellenden tevoren een plaats te reserveren via e-mailadres info@verdwenensoest.nl, dan wel telefonisch via 06-23284667.

Geef daarbij aan met hoeveel personen u komt, dan kunnen wij daar, met de zaalindeling (en koffie) rekening mee houden.

 

advertentie
advertentie