Een prachtig bedrag voor Hospice de Luwte, geschonken door leerlingen van het Griftland. V.l.n.r. voorzitter bestuur Koos Nieuwland, directeur Marja van der Vorst en adjunct-directeur Annemarie Hidding.
Een prachtig bedrag voor Hospice de Luwte, geschonken door leerlingen van het Griftland. V.l.n.r. voorzitter bestuur Koos Nieuwland, directeur Marja van der Vorst en adjunct-directeur Annemarie Hidding. Griftland College

Recordbedrag Griftland College voor hospice

21 oktober 2019 om 12:59 Onderwijs

SOEST De jaarlijkse actiedag van leerlingen van de tweede klassen van het Griftland College heeft een recordbedrag van 7.149,55 euro opgeleverd. Dat komt geheel ten goede aan Hospice De Luwte. De leerlingen liepen vrijdag het vuur uit hun sloffen.

Met een startkapitaal van één euro probeerden ze in groepjes geld te verdienen. Ze verkochten allerhande zelfgemaakte lekkernijen, hebbedingen en zelfgemaakte sieraden en één groepje maakte op verzoek Polaroidfoto's. Kortom, een gevarieerd en succesvol programma, waarvoor de leerlingen zich met hart en ziel inzetten. Het Griftland College vindt het belangrijk maatschappelijk betrokken te zijn.

advertentie
advertentie