Theo Mostert en Paul van Scharrenburg: ,,Wij bieden een totaaloplossing, vanaf het idee tot en met installatie en onderhoud.
Theo Mostert en Paul van Scharrenburg: ,,Wij bieden een totaaloplossing, vanaf het idee tot en met installatie en onderhoud." Peter Beijer

DenG Solar totaaladvies voor zonnestroom

17 oktober 2019 om 12:10 Advertorial_4

SOEST Door aantrekkelijke subsidies en het maatschappelijke belang van duurzame energie stijgt de vraag naar zonnepanelen. DenG Solar uit Soest is totaalleverancier van zonnestroomprojecten, gespecialiseerd in de grotere projecten. DenG Solar verzorgt het totale project; van idee tot en met installatie en het onderhoud van de zonnestroominstallatie.

Peter Beijer

'Duo Nooit Gedacht' oftewel DNG, dat was de eerste officiële naam voor de onderneming die Paul van Scharrenburg en Theo Mostert in 2007 oprichtten. De Soesters richtten zich in de beginjaren op advisering van Nederlandse gemeenten, maar verlegden de dienstverlening in 2012 op de aantrekkende markt in zonne-energie voor bedrijven. Paul van Scharrenburg: ,,We kregen consultancyaanvragen vanuit het buitenland. Grote ondernemingen hadden behoefte aan advies over zonne-energie. Wij ontdekten dat grote ondernemingen gebaat zijn bij een totaaladvies."

TURN-KEY Theo Mostert: ,,De aanschaf van zonnepanelen is voor een groot bedrijf een flinke investering. Dan wil men vertrouwen hebben in het uiteindelijke eindproduct. Daar nemen wij de verantwoording voor. In ons advies zijn de merken van de panelen geen issue. De geleverde spullen moeten perfect zijn. Wij verkopen geen product, maar een totaaloplossing. Met een open, eerlijk en transparant advies. Onze projecten zijn over het algemeen turn-key, de complete opdracht komt in onze handen."

SDE+ Paul: ,,Dat betekent dus dat wij adviseren en leveren van A tot Z. Van het allereerste idee, het onderzoeken van de mogelijkheden tot aan de installatie en het onderhoud. Tijdens een intakegesprek worden alle gegevens verzameld om tot een passend voorstel te komen. Op grond van dit voorstel worden de vervolgstappen vastgesteld."

Theo: ,,Door onze jarenlange ervaring zijn wij goed ingevoerd in de materie en hebben wij een breed netwerk in de markt. DenG Solar werkt altijd op basis van een uitgewerkte businesscase. Hierdoor wordt de SDE+aanvraag, die vaak de allure van een kansspel heeft, omgezet in een aanvraag op basis van kansberekening. De afgelopen jaren hebben we als DenG Solar bijna alle SDE+aanvragen voor onze klanten toegewezen gekregen. Dat is geen toeval."

iFIX Een voorbeeld van de innovatieve mogelijkheden die er zijn in het opwekken van zonnestroom is het iFIX montagesysteem voor platte daken. Theo showt hoe met een simpele klik de panelen op een plat dak bevestigd worden. ,,Het grote voordeel van dit systeem is dat er weinig ballast nodig is om het geheel op zijn plaats te houden en door de aerodynamica heeft het systeem een lage windbelasting en wordt de dakbelasting aanzienlijk verminderd. Het is het snelste daksysteem in de Benelux."

DenG Solar, gevestigd op het Weteringpad in het industriegebied werkt samen met een aantal partners vertelt Paul van Scharrenburg. ,,Onze vaste partners zijn zoveel mogelijk lokale partijen. Daarnaast doen wij een beroep op een aantal legteams waar wij al jaren mee samenwerken. De zonnepanelen, montagematerialen en omvormers die wij verstrekken zijn afkomstig van toonaangevende fabrikanten. Continuïteit met deze partners staat voor ons centraal. Dat is basis van het succes van DenG Solar."

a DenG Solar, Weteringpad 15, info@dengsolar.nl, www.dengsolar.com

advertentie
advertentie