Team JO9-1 met sponsor en coach.
Team JO9-1 met sponsor en coach. Begeleider

VANAD Group pakt uit: JO9-1 VVZ ’49 in het nieuw gestoken

5 oktober 2019 om 13:36 Voetbal Deel je nieuws

Het nieuwe seizoen is voor JO9-1 op een bijzondere wijze van start gegaan. Niet vanwege de resultaten, want die blijven vooralsnog achterwege. Nee, op dit moment is het nog: “If you don’t play good, look good”.

Het afgelopen seizoen werd ons team al enorm verrast door onze sponsor VANAD Group, dit jaar is er een schepje bovenop gedaan. Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Roda’46 pakte VANAD stevig uit en had voor iedereen een heel mooi pakket samengesteld. De VVZ jongens van JO9-1 zijn volledig in het nieuw gestoken, van een trainingspak tot handschoenen aan toe. Zelfs onze vaste medische ondersteuning werd verblijd met een gloednieuwe watertas.

In de kleedkamer werden uiteraard alle spullen eerst goed getest en aangemeten. Daarna was er een geweldige speech van Mats en Elias die daarmee de sponsor nog even in het zonnetje gezet hebben. Vervolgens zijn we gezamenlijk op de foto gegaan.

Langs deze weg willen we de VANAD Group en in het bijzonder Arthur Nederlof en Intersport van Dam enorm bedanken voor de geweldige mooie spullen. We voelen ons vereerd en zullen de outfits met gepaste trots dragen. We gaan er met z’n allen een geweldig seizoen van maken!

Team en begeleiding JO9-1

advertentie
advertentie