Afbeelding
Jaap van den Broek

Prijsuitreiking Zomerfotowedstrijd

5 oktober 2019 om 13:15 Overig

SOEST Elsa Heinen (rechts) van Tuincentrum 't Vaarderhoogt reikt de eerste prijs van de Zomerfotowedstrijd uit aan Yvonne de Jong. Yvonne is de moeder van winnares Yoni de Jong de zich in de zomer liet fotograferen aan een meer met een prachtige, bergachtige omgeving in Oostenrijk.

Deze foto kreeg in de finale van de Zomerfotowedstrijd de meeste stemmen (202) van de lezers van de Soester Courant. Het leverde de prijswinnares een groenbon ter waarde van 100 euro op. 't Vaarderhoogt stelde ook groenbonnen van 50 en 25 euro beschikbaar, voor de nummers twee en drie van de Zomerfotowedstrijd, respectievelijk Iris Karelsen (190 stemmen) en Jessica Uppelschoten (139).

Aan de wedstrijd van de Soester Courant en 't Vaarderhoogt deden dit jaar meer dan 150 mensen mee. Zij maakten overal ter wereld kiekjes. In de eigen achtertuin en op alle werelddelen. Overal kwamen de inzendingen vandaan. De redactie van de Soester Courant koos er eind augustus vijf uit. Daarna mochten de lezers van de krant en de bezoekers van deze website een stem op een van de vijf foto's uitbrengen.

Yoni was, daags na het voltooien van haar opleiding, niet in de gelegenheid om zelf de prijs in ontvangst te nemen. Moeder Yvonne representeerde haar op waardige wijze en werd zeer gastvrij ontvangen door Elsa Heinen en andere medewerkers van het tuincentrum aan de Dorresteinweg.

advertentie
advertentie