The Old Men's Pleasure Band staat zondag 13 oktober op de planken van de Ambachtsmarkt
The Old Men's Pleasure Band staat zondag 13 oktober op de planken van de Ambachtsmarkt Martin Huizenga

Old Men's Pleasure Band treedt op in Ambachtshal

30 september 2019 om 10:09 Evenementen Deel je nieuws

SOEST - Op zondag 13 oktober opent de Ambachtshal aan de Koningsweg 22 haar deuren voor alle creatievelingen die graag bezig zijn met hun handen! Het evenement wordt omlijst met muziek uit de goede oude tijd, vertolkt door The Old Men's Pleasure Band.

De zesmamsnformatie is in 2016 opgericht door de bekende Soester ondernemer Jan van Zal. 

De naam van de band is niet toevallig gekozen. Plezier! Dat is het motto van de ‘oude mannen’ die met elkaar het podium bevolken om het, veelal, uitzinnige publiek een tijdreis te gunnen naar een periode dat alles nog kon, niets moest en zij zich tegen de heersende oudere generatie afzetten.

Nu zij inmiddels zelf die oudere generatie zijn is muziek uit de sixties en seventies hun metafoor om jeugdig te zijn en vooral om heel veel plezier te hebben. ‘When I’m 64’ is ook qua titel voor hen letterlijk een gouwe oude.

Plezier maken 'The Old Men' met hits van Elvis, Fats Domino, The Beatles, The Kinks, Ry Cooder en allerlei andere muzikale helden uit de tijden van toen.

The Old Men’s Pleasure Band zorgt volgens Jan van Zal voor ,,een geweldige muzikale geschiedenisles, een hysterische, historische belevenis. Een trip down to memory lane."

Het optreden van The Old Men's Pleasure Band is zondag 13 oktober in de Ambachtshal van 14:00 tot 14:30 en van 15:30 tot 16:00 uur. Toegang is gratis. 

advertentie
advertentie