Marianne Grandia
Marianne Grandia MG

Lezersavond met Marianne Grandia

27 september 2019 om 13:32 Kunst Deel je nieuws

Op woensdag 9 oktober komt Marianne Grandia in Soest. Aan de hand van het thema ‘Ontvangen en doorgeven’ zal zij vertellen waarom en hoe ze haar boeken schrijft en welke boodschap zij daarin wil doorgeven. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen en boeken te laten signeren.

Marianne Grandia is een bekende en geliefde christelijke auteur en spreker. Ze schrijft sinds 2003 voor het tijdschrift 'Eva' en blogt sinds 2013 voor Puur! In 2012 verscheen haar debuutroman 'Witter dan sneeuw', die lovend werd ontvangen en bekroond werd met de Publieksprijs Christelijk Boek 2012. Al snel volgden 'Lenteregen', dat de Publieksprijs Christelijk Boek 2013 won, en 'Hemeldauw'. In 2018 verscheen ‘Onder Zijn vleugels’. Dit jaar was ook het christelijke boekenweekgeschenk ‘Lichtval’ van haar hand en werkt ze hard aan haar nieuwe roman ‘Koorden van liefde’, die in november zal verschijnen. Daarnaast schreef Marianne diverse non-fictie boeken. De verschillende boeken zullen tijdens de lezersavond uiteraard ook verkrijgbaar zijn. Marianne vertaalde tevens tientallen romans en spreekt regelmatig op vrouwenbijeenkomsten. 

De lezersavond zal plaatsvinden in De Fakkel Soest, Soesterbergsestraat 74, en begint om 19.30 uur.       Kosten zijn € 5,00, inclusief koffie/thee met wat lekkers, een hapje en een drankje.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar fakkelsoest@solcon.nl.

 

advertentie
advertentie