De Barre Baarn Tocht: zaterdag 21 september, 16.00 uur
De Barre Baarn Tocht: zaterdag 21 september, 16.00 uur SSV Eemland

Barre Baarn Tocht van SSV Eemland op zaterdag 21 september

19 september 2019 om 20:30 Overig

SOEST/BAARN Schaats- en skeelervereniging Eemland houdt zaterdag 21 september de Barre Baarn Tocht. Wie wil meedoen kan zich uiterlijk 15.45 uur melden. Het startschot klinkt om 16.00 uur.

Start en finish zijn nabij de carpoolplaats aan de Bisschopsweg in Baarn, vanuit Soest en Baarn te bereiken door eerst even onder de A1 door de te rijden. Tussen start en finish ligt een route van 3,4 kilometer. In het uur dat de kennismakingstocht duurt, kunnen gevorderden het rondje misschien wel zes keer afleggen. Voor de jonge deelnemers is een korter parkoers uitgezet.

De Barre Baarn Tocht heeft een recreatief karakter en is dus beslist geen wedstrijd. Deelname is gratis. Omwille van de veiligheid is het dragen van een helm, pols-, knie- en elleboogbescherming verplicht. SSV Eemland zorgt voor een stempelkaart en voor drinken.

Meer informatie is te verkrijgen bij Alex Herder, herdereemland@gmail.com, tel. 06 20 39 96 10.

In de Soester Courant van 18 september stond per abuis dat de Barre Baarn Tocht afgelopen zaterdag was verreden. Goed nieuws voor degenen die teleurgesteld waren dat ze niet meer konden meedoen. Ze kunnen zaterdag 21 september hun skates onderbinden.

advertentie
advertentie