Café Doodgewoon: Euthanasie en Wilsverklaring

8 september 2019 om 13:54 Zorg Deel je nieuws

Woensdag 25 september is er weer een Café Doodgewoon. Specialist ouderengeneeskunde mevrouw Gea Anthonides en Soester huisarts de heer Leo Weusten behandelen het thema ‘Euthanasie en Wilsverklaring’. De opzet van de bijeenkomst is zowel informatief als interactief. 

Als u geïnteresseerd bent in dit onderwerp of u heeft er direct of indirect mee te maken (als patiënt, mantelzorger, hulpverlener of ‘gewoon’ geïnteresseerde), dan bent u van harte welkom. 

Café Doodgewoon richt zich op mensen met een korte levensverwachting. Het Café (laagdrempelig en informeel) biedt gelegenheid aan lotgenoten, mantelzorgers, vrijwilligers en zorgverleners om met elkaar in gesprek te gaan.

Plaats: Zorgplein, Dalplein 61, Soest
Tijdstip: woensdagmiddag 25 september, inloop vanaf 15.00, start 15.30 tot 17.00 uur.

Als u van plan bent te komen meldt u zich dan aan via een mailtje naar info@elzis.nl. Meer informatie leest u op de website van ELZIS onder het kopje nieuws..

Café Doodgewoon is een initiatief van de Elzis werkgroep ‘Palliatieve Zorg’. Stichting ELZIS (zie www.elzis.nl) is een samenwerkingsverband van alle eerste lijn zorgverleners in Soest en wil de samenwerking tussen de verschillende disciplines bevorderen.  De slogan van de stichting luidt: ‘Samen voor een beter Soest’. 

advertentie
advertentie