JO14-2 van SO Soest in het nieuwe trainingstenue
JO14-2 van SO Soest in het nieuwe trainingstenue Gerard de Jong

Van den Hoogen Engineering steekt de JO14-2 van SO Soest volledig in het nieuw

8 september 2019 om 13:33 Voetbal Deel je nieuws

3 september 2019 – Het nieuwe voetbalseizoen van de JO14-2 van SO Soest kan dit jaar niet beter beginnen. Van den Hoogen Engineering uit Spakenburg steekt het team volledig in het nieuw. Trainingspakken, trainingsshirts, tenue voor de leiding en een mooie sporttas voor iedereen.

Van den Hoogen Engineering uit Spakenburg staat bekend om hun kwalitatieve totaaloplossingen op het gebied van elektrotechniek. Sport en spel voor de jeugd staan hoog aangeschreven bij dit bedrijf. Ze hebben ze er alle vertrouwen in dat dit team mooie prestaties gaat leveren in de regio en willen met deze sponsoring een steentje bijdragen.

Natuurlijk hopen ze met deze sponsoring nog meer naamsbekendheid in de regio te krijgen en daar gaat de JO14-2 zeker bij proberen te helpen.

SO Soest, de spelers en de ouders zijn de sponsor dan ook zeer dankbaar voor het vertrouwen in dit team en hopen op een succesvol seizoen.

Op de bijgaande foto ziet u de selectie van de JO14-2 van SO Soest:

Boven vlnr: Floris Mulder, Tom Berger, Sacha Backus, Teus van Harskamp, Lucas van Loon, Remco Demmers, Indy Meerding, Shane de Jong, Merlijn Buck

Onder vlnr: Tijmen Scheer, Hugo Rutten, Tjeerd Nijenhuis, Guus van Harskamp, Julian Klijn, Koen Schaareman, Luca Demmers, Luan ‘t Sas, Mael Robin

 

advertentie
advertentie