Een groep geslaagden van een eerdere EHBO-cursus.
Een groep geslaagden van een eerdere EHBO-cursus. EHBO Soest-Soesterberg

Vernieuwde EHBO-cursus vanaf 9 november

5 september 2019 om 06:15 Maatschappelijk

SOEST De EHBO-vereniging Soest leidt jaarlijks tientallen cursisten met succes op voor het diploma eerste hulp van het Oranje Kruis, een begrip in de wereld van de EHBO wegens de hoge kwaliteit van de opleiding en niveau van geoefendheid van de EHBO-ers. Een EHBO-diploma kan nu in minder tijd worden behaald.

De nieuwe opleiding bestaat uit vier lessen op zaterdag, telkens van 9:00 tot 16:00 uur, inclusief een nieuwe examentraining. De lesdagen zijn 9, 16, 23 en 30 november 2019 en opgebouwd rond de hoofdthema's: levensreddend handelen, levensbedreigende aandoeningen, niet spoedeisende eerste hulp en examentraining. De cursus wordt afgesloten met het examen. Aan bod komen reanimatie met AED, eerste hulp aan kinderen, sportongevallen, verbandleer en er wordt geoefend in praktijksituaties met Lotus-slachtoffers.
Inschrijven is nog mogelijk door het invullen en e-mailen van het inschrijfformulier op de website: www.ehbosoest.nl. De kosten van de opleiding worden geheel of gedeeltelijk vergoed door de meeste aanvullende zorgverzekeringen.

advertentie
advertentie