Afbeelding
Archief BDUmedia

RMN haalt gratis weer snoeihout op

30 augustus 2019 om 19:30 Natuur en milieu

SOEST Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) gaat eind september voor de derde keer dit jaar gratis langs de deur om snoeihout op te halen. Een afspraak maken hiervoor kan tot en met maandag 23 september.

Bij het maken van de afspraak geeft RMN de exacte inzameldag door. Later dit jaar, in november, volgt de vierde en laatste ophaalronde van dit jaar voor snoeihout.

Een ophaalafspraak maken voor het ophalen door RMN kan via de website van het reinigingsbedrijf voor Soest en nog enkele andere gemeenten: www.rmn.nl of tel. 0900-6039222 (maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur).
RMN stelt enkele voorwaarden om gratis het snoeihout te komen ophalen
Het is alleen mogelijk op afspraak.
Het snoeihout moet zijn samengebonden in handzame bundels die gemakkelijk kunnen worden opgetild (gewicht: maximaal 25 kg, maximale lengte 1,5 meter).

Takken mogen niet dikker zijn dan een pols van een volwassenen. Stronken worden niet meegenomen, net zo min als grote dozen of zakken met snoeihout of ander tuinafval.
Per huishouden mag maximaal drie kuub snoeihout worden aangeboden.
De bundels snoeihout dienen op de afgesproken datum vóór 7.30 uur zijn aangeboden op de gebruikelijke aanbiedplek van de container.


Snoeihout kan buiten deze ophaalrondes naar Recyclingstation De Schans of Recyclingstation Seysterberg worden gebracht. De aanbiedregels en overige aanvullende informatie zijn te vinden op www.rmn.nl of in de RMN app.

advertentie
advertentie