Verkoopster Linda Bon (links), winkelmanager Lela Avaliani en eigenaar Edwin Presser bieden merkkleding aan tegen een spotprijs.
Verkoopster Linda Bon (links), winkelmanager Lela Avaliani en eigenaar Edwin Presser bieden merkkleding aan tegen een spotprijs. Peter Beijer

PC Hooft-kwaliteit voor paar tientjes

28 augustus 2019 om 17:30 Advertorial_2

SOEST Kwaliteitsoverhemden voor vijf euro per stuk. Broeken en jasjes van Enzo Fusco, Rena Lance en Richmond voor een paar tientjes. De Koopjes Corner aan de Van Weedestraat 14 doet zijn naam eer aan. Ondernemer Edwin Presser is vorig jaar gestart met de winkel waar partijen kwaliteitskleding voor een spotprijs worden aangeboden. ,,Het loopt storm!"

Peter Beijer

Kledingrekken hangen vol met jasjes, broeken, truien, shirts en overhemden. De keuze is enorm en veel mensen snuffelen dan ook op de twee verdiepingen van de winkel aan de Van Weedestraat.

Eigenaar Edwin Presser en zijn vrouw, tevens winkelmanager Lela Avaliani, complimenteren een vrouw met de aankoop van een kindertruitje van het merk Roberto Cavalli. ,,Uit de collectie van 2018", vertelt Edwin. ,,Vorig jaar kon je die in de PC Hooftstraat kopen voor 179 euro. Hier kost die 25 euro."

MOOIE PRIJS De formule waarmee Presser zijn kleding aanbiedt is simpel en doeltreffend. ,,Het winkelend publiek kan spotgoedkoop aan de mooiste merkkleding komen. Wij kopen partijen kleding op uit faillissementen, vooral uit Duitsland. Hierdoor wijzigt het aanbod regelmatig, maar kunnen we ook een mooie prijs aanbieden. Maar dat is niet de enige manier hoe wij aan onze voorraad komen. Via een grote inkoopcombinatie kopen wij in bij diverse leveranciers. Zo kunnen wij voor een prima prijs de mooiste merkkleding in huis halen", aldus Presser.

COLLECTIE Kinderkleding die normaliter tegen de 200,00 euro kost, wordt nu aangeboden voor 25,00 euro. Daar moet toch meer inzitten dan alleen voordelig inkopen? ,,Dat klopt", vertelt manager Lela. ,,Luxe merkkleding is enorm populair en de collecties wisselen elkaar snel af. De grote merken komen niet alleen met een winter- en zomercollectie, maar ook met tussentijdse collecties. Wij hebben op dit moment de kleding van de vorige zomers en winters."

KOOPJESKELDER De verdieping op de begane grond is gereserveerd voor de merkkleding voor kinderen, dames en heren van onder meer Vero Moda, Basler, Tommy Hilfiger, Dolce en Gabbana, Richmond, Rena Lance en Valentino. Een verdieping lager huist de koopjeskelder. Edwin: ,,Hier zijn shirts en overhemden te vinden van het merk Clique dat bedrijfskleding in het assortiment heeft. Voordelige kwaliteitsoverhemden en shirts."

GEKKENHUIS Vanaf de eerste dag is het volgens Edwin Presser 'een gekkenhuis'. Kooplustige klanten kwamen niet alleen uit Soest, maar ook vanuit andere plaatsen. Zelfs vanuit België was er belangstelling. Edwin: ,,Op Instagram is er een vlog verschenen over onze winkel. Binnen no time stond het hier vol. Er kwam zelfs politie poolshoogte nemen omdat de oploop zo groot was. Vanuit alle windstreken kwamen er belangstellenden. Ik kreeg zelfs een e-mail vanuit Australië met het verzoek of ik een broek wilde opsturen."

WEBSHOP De winkel aan de Van Weedestraat krijgt binnenkort uitbreiding met een webshop. Edwin: ,,Op onze website www.koopjes-corner.nl is het mogelijk om vanaf 1 september via de webshop een bestelling te plaatsen. Maar uiteraard ontvangen wij onze klanten ook graag in onze winkel aan de Van Weedestraat 14."

a        De Koopjes Corner, Van Weedestraat 14, https://www.koopjes-corner.nl/info@koopjes-corner.nl, tel. (035) 2031932.

advertentie
advertentie