Afbeelding
Powerbank

Relatiegeschenk? Powerbank!

17 juli 2019 om 09:04 lokaal

Relatiegeschenken zijn verkrijgbaar in allerlei vormen. Een aantal jaren geleden werd dit nog vaak gedaan in de vorm van eten en drinken, vandaag de dag is dat wel een beetje passé. Het is dus ook niet zo gek dat de grote dozen vol etenswaren dalen in afname bij leveranciers. Een fles wijn of lekkere doos chocolade is fijn, maar toch letten steeds meer mensen vandaag de dag op een gezonde levensstijl en daar past dit niet in. Praktische relatiegeschenken daarentegen zijn winnen steeds meer aan populariteit. Mobiele bereikbaarheid is bijvoorbeeld erg belangrijk. Hoe speel je hier slim op in? Juist door je relaties gadgets voor de mobiele telefoon te schenken. Dit zijn vaak producten die iedereen wel kan gebruiken en waar we er niet genoeg van in de kast kunnen hebben liggen. Zo heeft ook iedereen in het gezin iets aan het cadeau van de baas.
Powerbank als relatiegeschenk
We geven graag een voorbeeld van zo'n handig relatiegeschenk: een powerbank. Nu denk je misschien: is dat leuk om te geven en krijgen? Zeker! Het is niet alleen praktisch, je kunt deze powerbank ook nog eens laten personaliseren. Laat er bijvoorbeeld een kort tekstje of je bedrijfslogo op zetten! Bovendien is het een van de meest populaire gadgets onder werknemers. Niet zo gek dus dat een powerbank flink toeneemt om te geven als relatiegeschenk. Functionaliteit en een persoonlijke touch worden gecombineerd. Een lege accu van je telefoon is dus echt geen excuus meer om onbereikbaar te zijn, al moet je dit met een korreltje zout nemen en zien als knipoog van de baas natuurlijk.
Slechte kwaliteit is slechte reclame
Zie een powerbank met je logo ook als vorm van reclame die je brand awareness verhoogt. Let er dan wel op dat het relatiegeschenk dat je geeft van hoogwaardige kwaliteit is. Immers geldt: slechte kwaliteit is slechte reclame. Het is van belang om je relatiegeschenk te bestellen bij de juiste leverancier. Alleen dan ben je verzekerd van je beste kwaliteit. Wij geven je dan ook graag een tip: Maxillia is een van de meest ervaren leveranciers van onder andere relatiegeschenken.

advertentie
advertentie