Deze jongeren staan garant voor een oergezellige sportweek op de Eng.
Deze jongeren staan garant voor een oergezellige sportweek op de Eng. Sport Event Soest

Hele week Sport Event Soest op evenemententerrein de Eng

18 juli 2019 om 11:40 lokaal

SOEST Kinderen en jongeren (6-25 jaar) kunnen van maandag 22 tot en met vrijdag 26 juli elke dag sporten op de Eng. Dan vindt voor de achtste keer Sport Event Soest plaats op het evenemententerrein. Wie dan (nog) niet op vakantie is, hoeft zich niet te vervelen in de eerste schoolvakantieweek.

De eerste vier dagen biedt een groep enthousiaste en sportieve jongeren activiteiten aan. Op het programma staan onder meer voetbal, volleybal en diverse spelsoorten. In de pauze voeren de begeleiders een kort dramastuk op of vertellen ze een verhaal, waarin hun geloof wordt aangekaart. Elke deelnemer wordt door Sport Event Soest (SES) vrijgelaten om daar wel of niet naar te luisteren en/of te kijken.

Voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar zijn de activiteiten de eerste vier dagen van 14.00 tot 16.00 uur; voor de jongeren is er een programma van 19.00 tot 21.00 uur.

Ter afsluiting van de sportweek is er op vrijdag 26 juli een SESkamp. Beide leeftijdsgroepen kunnen dan van 14.00 tot 18.00 uur meedoen aan leuke, sportieve activiteiten. Het programma wordt om zes uur afgesloten met een barbecue, waarbij ook ouders welkom zijn. Deelname aan zowel de dagelijkse activiteiten als de barbecue is gratis.

Het Sport Event Soest wordt aangeboden door Christengemeente Soest en Evangelie Gemeente Soest en is een initiatief van jongeren die andere jongeren en kinderen een tof sportief programma willen aanbieden. Om die reden is er ook elke eerste zondag van de maand een sportevent bij de skatebaan in Overhees (14.00-16.00 uur). Voor meer informatie: www.sporteventsoest.nl en facebook.com/SportEventSoest.

advertentie
advertentie