Droom mee met Swing Close!

9 juli 2019 om 20:56 lokaal Deel je nieuws

De laatste tonen van “Struinen in de Tuinen” zijn nog niet verklonken, staat het nieuwe theateroptreden van Vocalgroup SWING CLOSE uit Amersfoort alweer in de startblokken. In theater “de Lieve Vrouw”. En zonder overdrijven, er is van alles en nog wat voor dit nieuwe programma uit de kast gehaald. Op de repetitieavonden heeft het repertoire gaandeweg de gewenste klank gekregen. En is de muziek voorzien van ondersteunende choreografie. De centrale vraag is: hoe beleven we de nacht, hoe ontsnappen we aan de harde wereld van de targets en de cijfers. Wat beleven we in die magische nachtelijke droomwereld die iedere ochtend opnieuw door de wekker aan flarden wordt gescheurd? We hebben intussen een aantal composities en arrangementen verzameld die dit uit de doeken zullen doen! Het programma is dan ook “Dromen” genoemd. Met nieuwe songs, nieuwe stijlen, nieuwe arrangementen, en nieuwe kleding! Wat kunt u verwachten op deze reis door dromenland? In ieder geval veel variatie.

Swing Close heeft het tot zijn handelsmerk gemaakt om voorstellingen op te zetten als “een muzikale en emotionele achtbaan”. Dat betekent aangrijpende ballads naast humoristische liedjes, dat u Caro Emerald hoort na Piazolla en dat Engelse teksten worden afgewisseld met Nederlandse. En daar blijft het niet bij: licht, decor, choreografie, sketches, intermezzo’s, Swing Close grijpt alles aan om het thema optimaal over het voetlicht te brengen en om uw aandacht vast te houden! U hoeft zich geen moment te vervelen; dat geldt ook voor jongere kijkers. En dat brengt ons tenslotte tot de vraag: “Droom je met ons mee?” Wij vinden het weer een prachtig programma. Het zou erg egoïstisch zijn om dat alleen voor onszelf te houden, we willen het met zo veel mogelijk mensen delen. Met andere woorden: de Lieve Vrouw moet ieder optreden helemaal vol zitten.  En we zien wel waar we uitkomen!

DATUM en TIJD

Za 28 september 2019, 20:30 uur

Theater de Lieve Vrouw Amersfoort

Website: www.swingclose.nl

Facebook: https://www.facebook.com/SwingCloseAmersfoort/ (vergeet ons niet te liken!)

KAARTEN: €14,50 volwassenen, €8,50 kinderen https://lievevrouw.nl/producties/theater/gast/swing-close-2019/?fbclid=IwAR0qMqOiyccl_ht9mIV0aEMhCwwqeLZgv_7-IesJFWA8uXk9XIaqpmcoTXU

 

Poster
Tenoren
Mezzo's en Sopranen
Swing Close
Swing Close
Bassen en Baritons
advertentie
advertentie