Claudia van Leimomi Hawaiian Lomi Lomi Massage
Claudia van Leimomi Hawaiian Lomi Lomi Massage Amanda Minkema

Mantelzorgers uit Soest e.o. genoten intens van hun verwenmiddag

6 juli 2019 om 21:09 lokaal Deel je nieuws

De verwenmiddag voor mantelzorgers op 3 juli 2019 tijdens Uw Mantelzorg Café in Uw Gemakshuis Soest is bijzonder succesvol geweest. Vooral dankzij de gewaardeerde inzet van een aantal lokale ondernemers die onze mantelzorgers een fijne middag bezorgden. 25 Mantelzorgers kwamen en genoten. Even niet zorgen maar zelf verzorgd worden. Andere mantelzorgers ontmoeten die zo goed begrijpen wat het is om mantelzorger te zijn. 

Dank aan de lokale vestiging van supermarkt Hoogvliet. Met hun gratis boodschappen was het team van Uw Mantelzorg Café in staat de mantelzorgers te voorzien van diverse hapjes en drankjes. Margriet van Toorn (Massage van Margriet) en Claudia van Leimomi (Hawaiian Lomi Lomi Massage) brachten heerlijke ontspanning met hun massages op massagestoelen. Alle deelnemers kregen een gratis behandeling.

Het Steunpunt Mantelzorg van de gemeente Soest kon een groot aantal mantelzorgers verblijden met een mantelzorgcompliment.

Aan het einde van de middag kregen de mantelzorgers een heerlijk ijsje van IJssalon Bemer, die met de ijskar langs kwam. Mede mogelijk gemaakt door subsidies zoals die van de gemeente Soest.

We kijken terug op een mooie, vrolijke en ontspannen middag met elkaar in de gastvrije omgeving van Uw Gemakshuis.

 

 

 

bezoekers verwenmiddag
Margriet van Toorn van Massage van Margriet
advertentie
advertentie