Een deel van het organisatiecomité van de Soester Tennis Kampioenschappen (20 september-6 oktober).
Een deel van het organisatiecomité van de Soester Tennis Kampioenschappen (20 september-6 oktober). STK

Inschrijving voor 40e STK gestart

6 juli 2019 om 10:30 lokaal

SOEST Van vrijdag 20 september tot en met zondag 6 oktober vindt op de vier tennisparken in Soest de 40e editie van de Soester Tennis Kampioenschappen (STK) plaats. Deelname aan dit recreatieve semi-open dubbelspeltoernooi staat open voor volwassenen en kinderen (7-14 jaar). De onlangs gestarte inschrijving sluit op zondag 8 september.


Het organisatiecomité is sinds oktober vorig jaar bezig met de voorbereidingen. Ter gelegenheid van de jubileumeditie van de STK zullen deelnemers, in 2018 waren dat er maar liefst bijna 300, worden getrakteerd op enkele leuke verrassingen.
SUPPORTGROEP Pim van den Bosch, voorzitter van het organisatiecomité: ,,Vanwege het 40-jarig jubileum willen we dit jaar wat extra's doen. Als organisatiecomité zijn we dan ook heel blij dat we er dit jaar in geslaagd zijn om een STK Supportgroep te formeren. Elk van de vier tennisclubs is hierin vertegenwoordigd. Leden van de supportgroep promoten het toernooi bij hun eigen club en bieden op allerlei manieren ondersteuning voorafgaand en tijdens de 12 toernooidagen."
MAXIMUM Als vanouds kunnen beginnende en gevorderde tennissers zich inschrijven voor een of twee onderdelen. De deelnamekosten bedragen 12,50 per persoon per onderdeel. ,,Om het voor onze wedstrijdplanning en de parken werkbaar te houden en nachtwerk te voorkomen geldt er ook dit jaar een maximum van 350 inschrijvingen. Vorig jaar hadden we geweldig mooi weer, hopelijk zijn de weergoden ons ook dit jaar gunstig gezind en hoeven er niet al te veel wedstrijden opnieuw gepland te worden."
BIGBAND Van den Bosch wil nog niet al te veel verklappen over de geplande jubileum-extra's. Lachend: ,,We moeten zuinig blijven en maken het feestelijk maar we houden het klein. Alhoewel, op de avond van de finale op 6 oktober is er een extra grote loterij en we krijgen dan een spetterend optreden van een grote bigband bij Soest-Zuid"
Voor meer informatie en inschrijving: www.stksoest.nl.

advertentie
advertentie