Het Eemconcert vorig jaar. Behalve PVO zijn er dit jaar op 17 augustus meer artiesten die optreden.
Het Eemconcert vorig jaar. Behalve PVO zijn er dit jaar op 17 augustus meer artiesten die optreden. Jaap van den Broek

Eemconcert met allure festival

8 juli 2019 om 07:28 lokaal

SOEST Aan de Eem begint op zaterdag 17 augustus om 20:00 uur een uniek concert dat dit jaar een festival karakter zal hebben met een grote diversiteit aan muziek. Het belooft aan de oever van de familie Uyland en Haverkamp (Eemweg 4) een avond vol verrassingen te worden.

Naast de Eemlander Blaaskapel van Muziekvereniging PVO Soest en het Groot Gaesbeeker Gilde zal er ook een optreden zijn van de Voice of Soest band. Die wordt voor deze speciale gelegenheid gevormd door de Soesters die in de top drie zijn geëindigd van de onlangs gehouden Voice of Soest. Dat zijn winnares Isabel de Haas, Jasmin-Anne en Don Burgemeestre. Reinier Sijpkens komt met zijn muziekboot naar de concertlocatie bij de botenverhuur van de familie Uyland.

Terwijl de muzikanten en artiesten vanaf een boot van zich laten horen, kan het publiek vanaf de oever kijken en luisteren naar de muziek en zang. Zij zullen merken dat het concert op professionele wijze zal worden uitgelicht en geluidstechnisch ook tot in de puntjes zal zijn verzorgd.

ZITPLAATSEN Voor de toeschouwers van het Eemconcert worden er zitplaatsen gecreëerd. Desgewenst kunnen de bezoekers ook zelf een stoel meenemen. Er wordt gezorgd voor hapjes en drankjes.

Het concert begint om 20:00 uur en duurt tot ongeveer 22:30 uur. Het terrein aan de Eemweg is vanaf 19.30 uur toegankelijk. Er is geen parkeergelegenheid. Om die reden wordt geadviseerd op de fiets te komen. Parkeren kan eventueel bij VVZ'49 vanwaar het een minuut of tien lopen is.

KAARTEN Een toegangskaart voor het Eemconcert kost 15,00 euro. In de inmiddels gestarte voorverkoop zijn kaarten te bestellen via concert@pvosoest.nl. Verder zijn de kaarten direct te koop bij Boekkhandel Van de Ven aan de Soesterbergsestraat 54c en Tabakspeciaalzaak De Cirkel aan de Laanstraat 44. Kinderen onder de 16 jaar hebben gratis toegang. Er zijn ook sponsorpakketten beschikbaar (zie www.eemconcert.nl).

Het Eemconcert steunt de volgende goede doelen: Muziekvereniging PVO Soest, RecconAct en Fonds voor Soest.

advertentie
advertentie