Accountantskantoor Van de Kamp en Van Gelder wint innovatie-award

28 juni 2019 om 13:37 Nieuws Deel je nieuws

Hoe gaaf is dit! We hebben de Exact Online innovatie award 2019 gewonnen! Wij zijn ontzettend trots op ons fantastische VDKVG team. Dat elke dag weer hard werkt om klanten blij maken. Heel erg leuk dat onze innovatieve en ondernemende werkwijze deze mooie award oplevert!

 Wij kregen wij een mooi rapport van de jury mee naar huis:

"Administratieve processen compleet automatiseren en klanten via dashboards informatie geven die hen helpt om beter te ondernemen. Van de Kamp & Van Gelder staat voor innovatie. Ze schuwen experimenten niet. De drie heldere creatieve dienstverleningspakketten zijn tegen een vast tarief per maand af te nemen. Daarbij is de jury onder de indruk dat klanten de dienstverlening kunnen raten, ter aansporing van medewerkers. Ook de best-of-breed automatisering gekoppeld via API’s is een voorbeeld voor velen in de sector. De zeer terechte winnaar van de Innovatie Award!"

Bedankt Exact Online voor de organisatie. Bedankt jury voor het luisteren naar ons verhaal. En bedankt klanten en relaties die op ons hebben gestemd. We gaan een mooi feestje vieren!

https://www.vdkvg.nl/artikel/vdkvg-wint-innovatie-award

Het VDKVG team
Innovatie award 2019
advertentie
advertentie