Afbeelding
Milli Görüs

Kinderfeest na ramadan bij Milli Görüs

4 juni 2019 om 10:30 lokaal

SOEST Stichting Milli Görüs sluit de ramadan af met een kinderfeest. Dat vindt plaat sop vrijdag 7 juni in het onderkomen aan de Dalweg, van 15.00 tot 18.00 uur. ,,De ramadan is een maand van vasten en bezinning", zegt een woordvoerder van Milli Görüs.

,,De bedoeling van deze maand is dat je meer afstand neemt van het wereldse en probeert spiritueel te groeien. Alles wat normaal vanzelfsprekend is, krijgt meer inhoud. Je houdt meer rekening met de medemens en er is meer aandacht voor mensen die minder te besteden hebben. Het is een maand waarin er veel gedaan wordt aan liefdadigheid. De sfeer in deze vastenmaand is dan ook heel bijzonder. Dit jaar sluiten wij de ramadan op 4 juni af met het 'Ramadanfeest' oftewel 'Suikerfeest'. Het is vooral ook een feest voor de kinderen."
Het feest is bestemd voor alle kinderen van Soest, ongeacht religie of afkomst, laat de stichting weten. Ze hoopt op een grote opkomst. ,,Kinderen kunnen genieten van diverse activiteiten, zoals een springkussen, schminken, spelletjes en nog veel meer. Er zijn ook lekkere hapjes."
OPEN DAG Het kinderfeest op 7 juni wordt gecombineerd met een open dag onder het motto: 'Onbekend maakt onbemind'. ,,Op deze manier kunnen wij elkaar beter leren kennen. De entree en de hapjes zijn kosteloos. Iedereen is welkom, alleen of met het hele gezin."
Het kinderfeest is vrijdag van 15.00 tot 18.00 uur. Milli Görüs is te vinden aan de Dalweg 77.

advertentie
advertentie