Het team van RV&O, vanaf links: Jorik Rademaker, Laura Rademaker, Frank Rademaker, Karen Heijnen en Jerôme van Damme
Het team van RV&O, vanaf links: Jorik Rademaker, Laura Rademaker, Frank Rademaker, Karen Heijnen en Jerôme van Damme Peter Beijer

Spraakmakende projecten RV&O

8 mei 2019 om 17:31 Nieuws

SOEST Op steeds meer plekken binnen Soest, maar ook daarbuiten, is Rademaker Vastgoed en Ontwikkeling (RV&O) bezig om nieuwbouw te ontwikkelen. Zoals aan de Spoorstraat, midden in Soest, waar project Emmahof gebouwd gaat worden. Statige herenhuizen die, volgens RV&O qua stijl en afwerking goed passen in hun omgeving. Een kleinschalig project, waarvan de verkoopdag op 11 mei plaatsvindt.

Peter Beijer

Op de vraag of het nieuwbouwproject in het topsegment typisch voor RV&O is antwoordt Frank Rademaker: ,,Nee hoor. Vanaf de oprichting in 2011 hebben we heel veel mooie projecten mogen uitvoeren, voor verschillende doelgroepen. Onze kracht is dat we voor iedereen benaderbaar zijn. We zijn eerlijk en transparant en dat maakt dat wij onderscheidend zijn in onze communicatie. We zijn erg geïnteresseerd in zowel kleine als grote locaties, omdat we zo een mooie doorstroming hebben binnen het bedrijf en omdat we daarmee elke grondeigenaar blij kunnen maken. Dat is namelijk ons doel: dat alle grondeigenaren en kopers tevreden over ons zijn. Met RV&O hebben wij al veel bestemmingswijzigingen met succes doorlopen. Wij kennen de weg van de lange adem. Wij weten dat de kans van slagen hoog is en wij gaan de uitdaging graag aan."

RV&O ontwikkelt projecten ook elders in Nederland. ,,Wij bedienen de hele markt. Ik schat dat 55% van onze projecten in Soest uitgevoerd wordt. In Grootebroek zijn we bezig met bedrijfsunits, we realiseren betaalbare woningen in Hilversum en in Huis ter Heide gaan we een gebied transformeren naar woningbouw. Ook zijn we bezig met ontwikkelingen in onder meer Zeist, Vlaardingen en Vianen."

De ervaring van het team bestrijkt volgens Frank een lange periode. ,,Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in bouw, verkoop van woningen en commercieel vastgoed. Wij zijn door onze kleinschalig- en zelfstandigheid overal inzetbaar. Met een vaste schil van mensen zoals aannemers, architecten, marketingmensen kunnen wij snel schakelen. Dat merken en waarderen onze klanten."

Frank, geboren en getogen in Soest, wordt blij als hij in zijn geboorteplaats mooie nieuwbouw mag realiseren. ,,Op de plek van Dansschool Sepp komt Pakhuis Victoria, een gebouw met 34 appartementen waarin een gezonde mix van senioren en starters komt te wonen. Een mooie toevoeging voor de buurt Smitsveen. Het gebouw krijgt de stoere uitstraling van een pakhuis met opvallend metselwerk en vier woonlagen."

De voorbereiding moet goed zijn, vertelt Frank. ,,Zo hebben wij alles in eigen regie en zijn wij niet afhankelijk van andere partijen. Wij regelen van A tot Z wat nodig is om de nieuwbouw gerealiseerd te krijgen. Zo bedenken wij niet alleen het plan, maar contracteren we ook de aannemer, regelen we de vergunningen en financieren het project. Zo ontlasten wij de grondeigenaar."

De onderscheidende factor die RV&O biedt is volgens Frank het luisteren naar de behoeften. ,,Wij onderzoeken waar de doelgroep behoefte aan heeft. Dat zie je aan ons project Beukenhof. Dit was in één keer uitverkocht. We willen de mensen die toen niet aan bod kwamen graag opnieuw een keuze bieden. Zo zijn wij nu met drie grote projecten in Soest bezig waarin wij in totaal 300 woningen in het betaalbare middensegment willen realiseren. In Soest is hieraan behoefte en wij willen daar graag aan voldoen."

a [RV&O, Kerkstraat 87, 035-8885569/06-19414647, www.rademakervastgoedontwikkeling.nl

advertentie
advertentie