Bij binnenkomst van de vernieuwde Albert Heijn zien klanten direct een wereld van verse groenten en fruit.
Bij binnenkomst van de vernieuwde Albert Heijn zien klanten direct een wereld van verse groenten en fruit. Edwin Janssen

Albert Heijn Burgemeester Grothestraat heropend

18 april 2019 om 09:37 Nieuws

SOEST De Albert Heijn aan de Burgemeester Grothestraat 2 in het centrum van Soest is weer open. Na een ingrijpende verbouwing konden supermarktmanager Coen van Rosmalen en zijn team woensdag weer de deuren openen. In de winkel vinden klanten een ruimer assortiment aan verse producten als groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Ook gaat het afrekenen veel sneller met meer zelfscankassa's.

Albert Heijn Soestdijk is flink groter dan eerst en omvat nu zon 2.500 vierkante meter. ,,De winkel beschikt over brede winkelpaden en ruim opgezette afdelingen. Je kunt elkaar goed passeren, ook als je bijvoorbeeld met een kinderwagen winkelt", zegt Coen van Rosmalen. Het parkeerterrein is compleet vernieuwd. Daar kunnen klanten nu met een parkeerschijf gratis anderhalf uur parkeren.

De heropening wordt gevierd met klanten. Er worden tot en met zondag 21 april speciale winkelmandjes in de buurt verstopt. Wie er één vindt, mag het komen omwisselen voor een boodschappenpakket ter waarde van 25 euro.

Op woensdag 24 en donderdag 25 april staat er een foodtruck voor de deur waar klanten iets lekkers kunnen proeven. Voortaan kookt medewerker Francis elke vrijdag in de winkel, op basis van recepten uit de Allerhande. Albert Heijn aan de Burgemeester Grothestraat 2 in Soest is maandag tot en met zaterdag open van 8.00 tot 22.00 uur, zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

advertentie
advertentie