Team VDKVG ontvangt nominatie
Team VDKVG ontvangt nominatie Exact Online

Van de Kamp en Van Gelder in top-10 meest innovatieve accountants

8 april 2019 om 15:19 Nieuws Deel je nieuws

Van de Kamp & Van Gelder staat in de top 10 van meest innovatieve accountants van Nederland volgens Exact Software. Door meerdere klanten genomineerd, dus daar zijn we heel trots op! Afgelopen donderdag werden wij op kantoor door Exact Software verrast.

Uit een recordaantal van tachtig deelnemers heeft de jury de tien kantoren geselecteerd die kans maken op de Exact Cloud Award 2019. De tien innovatiefste accountants- en administratiekantoren van Nederland zijn: Accountant Vast, DVG Groep, MijnKennis, RSW Accountants + Adviseurs, Den Hartog & Hoogveld, Benefina, deFinanseurs, Roel Hermans Administratiekantoor, Van de Kamp & Van Gelder en Verdoorn Adviesgroep.

De Exact Cloud Award is de verkiezing voor accountants- en administratiekantoren die innovatie en samenwerking met klanten naar grote hoogte stuwen. Deze zevende editie heeft een recordaantal aanmeldingen opgeleverd: bijna 900 ondernemers nomineerden hun accountants- of administratiekantoor; tachtig kantoren schreven zich in. De jury van goed ingevoerde kenners van de accountancywereld had nog nooit zo'n breed deelnemersveld om uit te selecteren. Dat zorgde voor de meest kritische beoordeling uit de geschiedenis van de Cloud Award-verkiezing. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Exact Accountancydag op 26 juni. Meer informatie: cloudaward.nl

advertentie
advertentie