Drie keepers voor SO Soest in 2019/2020
Drie keepers voor SO Soest in 2019/2020 Jan Frommink

Trio keepers voor SO Soest

3 april 2019 om 22:19 Sport/sport Deel je nieuws

SOEST - Door de transfer van Jaime Hensen naar Huizen en het stoppen (vanwege een blessure) van Bram van der Duijs moest de technische commissie van SO Soest op zoek naar keepers voor de selectie voor het seizoen 2019/2020. De club voegt komend seizoen drie doelmannen toe aan de selectie. 

Midas Dorrestein komt van Quick. Bij de Amersfoorters staat de 21-jarige doelman sinds dit seizoen onder de lat. Dorrestein speelde de voorgaande seizoen bij  SO Soest.

Stijn Waals (23) genoot zijn jeugdopleiding bij SO Soest. De keeper verhuisde in 2011 op jonge leeftijd naar de opleiding van Vitesse. Daarna kwam de Soester uit voor Hilversum, VVZ’49, Sparta Nijkerk en WNC. Komend seizoen keert hij na acht jaar terug bij SO Soest.

Sten de Beer (18) is vanaf zijn jongste jaren keeper bij SO Soest. De doelman van SO Soest O19-1 heeft dit seizoen minuten gemaakt in het tweede elftal en is een aantal keer reserve geweest bij het eerste elftal. 

Eerder maakte de club bekend dat Ali Coban terugkomt naar de Bosstraat. De spits speelde de eerste helft van dit seizoen bij NVC en maakt nu de voetbaljaargang af bij Hees. 

advertentie
advertentie