Afbeelding
Peter Beijer

Sparringpartner voor ondernemer

27 maart 2019 om 17:31 Nieuws

SOEST Ondernemersvragen zijn er sinds het begin van de handel. Een ondernemer heeft een dynamisch vak waarin geen een dag hetzelfde is en waarbij omstandigheden snel kunnen veranderen. Het is een klus om de bedrijfsvoering te optimaliseren. Zoveel ballen tegelijk in de lucht houden. Een goede sparringpartner die een spiegel voorhoudt, verstand van zaken heeft en ervaren is biedt een oplossing. Van de Kamp & Van Gelder, te vinden aan de Lange Brinkweg, is zo'n partner.

Peter Beijer

Een prachtige verbouwde boerderij met veel lichtinval en ruimte. De entree bij Van de Kamp & Van Gelder is symbolisch voor het accountantskantoor. Transparant, helder en gastvrij. Evert van de Kamp en Mirjam van Gelder zijn de naamgevers en accountants van Van de Kamp & Van Gelder.

Van de Kamp: ,,De centrale ligging in dit mooie landelijke decor is natuurlijk voor ons en voor onze klanten, die voornamelijk uit de regio komen, een perfecte locatie. Sinds december 2017 zijn wij gevestigd in Soest. Inmiddels kennen we al een aantal ondernemers uit dit mooie dorp. Met de sponsoring van de Sylvestercross en het bezoek aan dit grote evenement hebben wij al met veel mensen kennis gemaakt."

YUKI Mirjam van Gelder benadrukt hoe divers de dienstverlening is van Van de Kamp & Van Gelder. ,,Wij helpen met automatiseren van de administratie. Het optimaliseren van dit proces levert niet alleen tijd op. Het zorgt ook voor actuele informatie waarop de onderneming aangestuurd kan worden. Meer rust en meer rendement. Met Yuki-boekhouden kunnen wij een mooi en gebruiksvriendelijk programma aanbieden."

GECERTIFICEERD Evert van den Kamp weet als gecertificeerde MKB-coach hoe 'de hazen lopen': ,,Ondernemers zijn bezig met business, met het verkopen van hun producten of diensten. Dat is de waan van de dag en dat snappen wij. Maar een plan voor en focus op de toekomst zijn belangrijk. Als je niet weer waar je naar toe wilt dan weet je ook niet de weg die je moet bewandelen. Wij helpen daarmee. Ook voor ondernemerskwesties als personeel en ondernemer-in-privé zijn wij een ervaren en betrouwbare sparringpartner."

ONDERNEMEN Mirjam van Gelder: ,,Ik kom uit een ondernemersfamilie en ik heb mij altijd ondernemer gevoeld. Toevallig ben ik een ondernemer die accountant is geworden. Maar ik ben uit hetzelfde hout gesneden als die schilder of directeur-grootaandeelhouder die bij ons op de koffie komt."

WORKSHOPS Om kennis op te doen, maar ook voor de sociale interactie met collega-ondernemers organiseert Van de Kamp & Van Gelder geregeld workshops.

,,Dat zijn mooie, interactieve bijeenkomsten", legt Evert uit. Op maandag 8 april hebben wij een gratis workshop 'Gezond Ondernemen'. Gezond ondernemen is ons uitgangspunt. Rust, richting en rendement zijn de pijlers waarop wij ons advies bouwen. Geïnteresseerden voor de workshop kunnen zich nog via onze website aanmelden."

EVENEMENTEN Mirjam van Gelder: ,,In de loop van dit jaar volgen er meer workshops zoals de workshop. Customer Experience op 18 april en 12 juni,.Op onze website staan al onze evenementen vermeld "

a        [Van de Kamp & Van Gelder B.V. Lange Brinkweg 34a, tel. (035) 30 37 124, e-mail. info@vdkvg.nl, www.vdkvg.nl

advertentie
advertentie