D66 Soest-Soesterberg bezoekt Europess Parlement

10 maart 2019 om 21:51 Verkiezingen/nieuws Deel je nieuws

D66 Soest-Soesterberg organiseert op 9 april een ééndaags bezoek aan het Europees Parlement in Brussel. D66 leden en geïnteresseerde niet-leden zijn van harte welkom deel te nemen!

De verkiezingen voor het Europees Parlement in mei vindt de lokale afdeling van D66 een goede aanleiding voor een bezoek aan Brussel. Ter plekke kunnen de deelnemers zich laten voorlichten over het belang van de EU en het Europees Parlement zowel voor de provincie Utrecht als voor Nederland. De vertegenwoordiger van de provincie Utrecht, Joanne Swet van het Huis van de Nederlandse Provincies in Brussel, zal inzicht geven in de belangenbehartiging die vanuit het Huis van de Nederlandse Provincies plaats vindt. Europarlementariër Marietje Schaake zal putten uit haar acht jaar ervaring bij het Europees Parlement en haar visie geven op de toekomst van Europa. Verder zal een vergadering van de ALDE groep bijgewoond worden, de Alliance of Liberals and Democrats for Europe. Een rondleiding in het parlement staat ook op het programma evenals een bezoek aan het Huis van de Europese Geschiedenis.

Het bezoek kan dienen als optimale voorbereiding op de Europese verkiezingen op 23 mei en zal stof bieden tot nadenken over de toekomst van Europa. D66 leden en niet-leden kunnen zich aanmelden op Secretariaat@d66soest.nl. De eigenbijdrage is slechts €30,00. Verdere informatie kan ingewonnen op info@d66soest.nl of op https://soest.d66.nl. De inschrijving sluit als de bus vol is.

advertentie
advertentie