Iris van den Burg
Iris van den Burg Treatwell

Nieuwe schoonheidssalon in Soest; BeautyCare Soest

1 maart 2019 om 21:59 Nieuws Deel je nieuws

Soest . Soest is een schoonheidssalon rijker; BeautyCare Soest. De 29-jarige schoonheidsspecialiste Iris van den Burg begon in januari met haar eigen zaak. Met ruim 10 jaar ervaring is ze geen onbekende in het vak.

Bij BeautyCare Soest staat de klant centraal. Of je nu komt voor huidverbetering of vooral ontspanning. Er word ruim de tijd genomen om de behandelingen met volle aandacht uit te voeren.

Er wordt gewerkt met 100% Bionome producten van dr. Baumann. Zonder conserveringsmiddelen, dierlijke ingrediënten, parfum, geurstoffen en minerale oliën kan echt iedere huid hier perfect mee behandeld worden.

Bindweefselmassage in het gelaat is een populaire behandeling om de huid te verbeteren. Diepe massagetechnieken zorgen ervoor dat de middelste huidlaag gestimuleerd wordt. De fibroblasten worden aan het werk gezet, dit zijn de vezels die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine, het resultaat is een steviger en soepelere huid.

BeautyCare Soest is aangesloten bij de branchevereniging ANBOS en zorgverzekeraars. Hierdoor kunt u voor behandelingen als acne, elektrisch ontharen en camouflage veelal een vergoeding krijgen.

'OPENINGSACTIE'

Maak nu een afspraak onder vermelding van ‘krantenartikel’ en geniet van een van de volgende acties;

1.       Een kennismakingsgezichtsbehandeling 45 min voor €35

2.       Harsen/epileren en verven van de wenkbrauwen  €15

3.       Luxe gezichtsbehandeling incl. bindweefselmassage €85 en ontvang een reiniging set (reiniging en lotion) 75ml gratis bij uw behandeling.

De salon is gevestigd op Nieuwegracht 4-03 in Soest. Dit is boven de Basic-Fit sportschool

www.beautycaresoest.nl     info@beautycaresoest.nl 

06-11959704

advertentie
advertentie