Jean Heijl is op oudejaarsdag gastheer in de studio van Radio Soest. Luisteraars kunnen bellen, maar ook langskomen, met of zonder oliebollen.
Jean Heijl is op oudejaarsdag gastheer in de studio van Radio Soest. Luisteraars kunnen bellen, maar ook langskomen, met of zonder oliebollen. Radio Soest

Prijzenfestival bij Radio Soest

29 december 2018 om 06:30 lokaal

SOEST Radio Soest zendt maandag 31 december een speciaal oudejaarsdag-programma uit. Live vanuit Studio 4 aan het Raadhuisplein 1 presenteert Jean Heijl drie uur lang een praat- en muziekprogramma. Het begint om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Terwijl de luisteraars oliebollen bakken en de champagne alvast koud zetten om klokslag 00.00 uur de kurk van de fles te laten ploffen, draait Jean fijne muziek en heeft hij gesprekken met bekende en onbekende inwoners uit Soest en Soesterberg.

BELLEN Luisteraars die iets leuks of interessants hebben te vertellen, bijvoorbeeld wat zij dit jaar hebben meegemaakt, kunnen bellen naar de studio. Ook voor deelname aan een prijsvraag kan de telefoon worden gepakt.

Daarvoor zijn twee telefoonnummers beschikbaar: (035) 7607757 en (035) 7607758. Wat de prijsvragen aangaat heeft Jean voor de winnaars aardige cadeaus klaar liggen. Onder meer blu-rays, DVD's en kinder-doe-boeken.

OLIEBOLLEN Luisteraars die op oudejaarsdag naar de studio willen komen, zijn van harte welkom. Met of zonder eigen gebakken oliebollen. In geval de presentator oliebollen krijgt aangeboden, zal hij laten weten welke hij de lekkerste vindt. Met naamsvermelding van de beste oliebollenbakker.

VERHALEN De vraaggesprekken worden gehouden met onder meer politici, sporters, musici en bestuurders. Maar ook anderen die niet bij een vereniging, organisatie of groepering zijn aangesloten en iets leuks, boeiends, indrukwekkends of interessants te melden hebben, mogen naar de studio komen of kunnen bellen met Jean Heijl. De verhalen worden gedeeld met de luisteraars. En wie weet reageert een aantal luisteraars daar weer op met prachtige verhalen. Zo luidt Jean met de enthousiaste toehoorders op een vrolijke manier het oude jaar 2018 uit.

SYLVESTERCROSS Tussen de muziek, gesprekken en prijsvragen door worden de luisteraars op de hoogte gehouden van de Sylvestercross die wordt gehouden in de Soester Duinen. Radio Soest bevindt zich in de kelder van het gemeentehuis (Raadhuisplein 1). Een beachvlag markeert de ingang naar de studio's.

GEBEURTENISSEN Jean Heijl is geen onbekende in Soest en Soesterberg. Hij presenteert wekelijks het live programma Eemland 1 Actueel en heeft regelmatig gesprekken met inwoners voor het programma Ontmoeting Met…., waarin interessante onderwerpen aan de orde komen. Voorts ontvangt Jean gedurende het lopende politieke jaar regelmatig wethouders, de burgemeester en gemeenteraadspolitici in Studio 4 om met hen gebeurtenissen, plannen en besluiten door te nemen. Gemeenteraadsvergaderingen die Radio Soest donderdagavond van 19.00 uur tot 23.00 uur live uitzendt, worden frequent door Jean vanaf de tribune verslagen. Op 31 december is hij de hele middag gastheer.

advertentie
advertentie