Afbeelding
Eempers

Politie zoekt getuigen van brandstichting op Albert Cuyplaan

21 december 2018 om 14:12 lokaal

SOEST De politie zoekt getuigen van het in brand steken van een auto op de Albert Cuyplaan in Soest in de nacht van donderdag 20 op vrijdag 21 december.

Een bewoner van de Albert Cuyplaan in Soest werd rond 04.00 uur wakker van een harde klap. Hij keek door het raam en zag dat er in de straat een auto in brand stond. Vervolgens belde hij 112.  Agenten gingen erop af en zagen op de parkeerplaats voor de flat een grijze personenauto staan. Die auto stond in lichterlaaie en zwarte auto ernaast had ook vlam gevat. Een andere grijze personenauto stond niet in brand, maar raakte wel beschadigd door de hitte.

BRANDSTICHTING Uit onderzoek van de brandweer blijkt dat er zeer waarschijnlijk sprake is van brandstichting, waarbij het vuur van de grijze auto is overgeslagen naar de zwarte auto. De agenten deden een buurtonderzoek en de recherche zet het onderzoek voort.

OPROEP De politie roept iedereen die iets verdachts gezien heeft, of weet wie de verdachte is op om contact op te nemen met de recherche in Soest. Dit kan telefonisch via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Ook kan het tipformulier op de website van de politie ingevuld worden.  

advertentie
advertentie