Stamppot, muziek en Dickens-figuren in DierenPark Amersfoort

14 december 2018 om 13:58 lokaal Deel je nieuws

Op donderdag 27 december opent DierenPark Amersfoort zijn deuren voor de Warme Winteravonden. “Wij staan te trappelen om deze vier magische avonden te organiseren”, vertelt projectleider Hylke Steggerda. “Bezoekers stappen zodra het donker wordt in een dierenpark vol lichtjes, foodtrucks en Dickens-figuren.”

“De hele kerstvakantie is het dierenpark omgetoverd tot een sfeervol park, maar het hoogtepunt ligt tussen kerst en oud en nieuw”, vertelt Hylke. Het Amersfoortse dierenpark is dan tot ’s avonds geopend. “De geuren van stamppotten en oliebollen komen je tegemoet, kinderen duiken van de sleebaan en je swingt je warm op de muziek. Terwijl jij marshmallows roostert boven het vuur, vertelt de knorrige meneer Scrooge een meeslepend verhaal.”

Gidsen nemen bezoekers mee op pad langs de dieren. “Je wandelt langs besneeuwde kerstbomen en leert allerlei winterse weetjes over de dieren”, legt Hylke uit. “Om het helemaal af te maken is het park magisch verlicht en zie je overal sprookjesachtige winterillusies verschijnen in het donker.” Tijdens Warme Winteravonden van 27 t/m 30 december kunnen bezoekers tussen 16.00 en 20.00 uur voor € 12,50 naar binnen in DierenPark Amersfoort. “Abonnementhouders worden extra verrast en mogen gratis iemand meenemen. Kerst beleef je tenslotte samen.”

Warme Winteravonden
Warme Winteravonden
Warme Winteravonden
advertentie
advertentie