Uw Mantelzorg Café Soest
Uw Mantelzorg Café Soest Amanda Minkema

Kerstviering voor mantelzorgers

2 december 2018 om 15:19 lokaal Deel je nieuws

Op woensdagmiddag 12 december 2018 organiseert Uw Mantelzorg Café een feestelijke kerstviering in Uw Gemakshuis, speciaal voor mantelzorgers. Vanaf 13.00 uur zijn mantelzorgers uit Soest, Soesterberg e.o. van harte welkom met elkaar te genieten van typische kerstlekkernijen en gezellige activiteiten. Natuurlijk met elkaar ervaringen delen maar ook luisteren naar een kerstverhaal. Even ontspannen bij een heerlijke handmassage door Saskia de Groote van massagepraktijk Aanraking uit Soest. En voor degenen die creatief aan de slag willen is het mogelijk met elkaar kerstkaarten te maken. 

Een bijzondere en gezellige kerstbijeenkomst speciaal voor mantelzorgers in Uw Mantelzorg Café op woensdagmiddag 12 december, 13.00 uur (tot ca. 16.00 uur) in Uw Gemakshuis, Koninginnelaan 6 in Soest.

Mantelzorgers zorgen voor hun naasten. Degenen met wie zij een emotionele binding hebben. Mooi maar soms ook zwaar. Weining ruimte voor jezelf om weer eens bij te tanken. Om je ervaringen met andere mantelzorgers te delen die jou zo goed begrijpen, is er elke woensdagmiddag Mantelzorg Café in Uw Gemakshuis aan de Koninginnelaan 6 in Soest. Op 12 december maken we er een speciaal kerstfeestje van. U bent van harte welkom. Entree is gratis.

 

 

advertentie
advertentie