Judith de Pagter volgt Kees Wantenaar op als voorzitter van de Soester Zakenkring
Judith de Pagter volgt Kees Wantenaar op als voorzitter van de Soester Zakenkring Jaap vd Broek

Judith de Pagter nieuwe voorzitter Soester Zakenkring

16 november 2018 om 12:33 Nieuws Deel je nieuws

Judith de Pagter is sinds donderdagavond de nieuwe voorzitter van de Soester Zakenkring. De 58-jarige Soesterse neemt de voorzittershamer over van Kees Wantenaar die na vijf jaar afscheid neemt van de ondernemersvereniging. 

,,Ik wist niet waar ik vijf jaar geleden aan begon", vertelt Kees Wantenaar in zijn afscheidswoordje aan het einde van de algemene ledenvergadering van de Soester Zakenkring. De afscheidnemende preses blikt terug op een mooie periode: ,,Ik heb ervan genoten. Met de Soester Zakenkring hebben we stappen kunnen zetten en ons in kunnen zetten voor de Soester ondernemers en de Soester samenleving. Ik ben blij dat ik daar mijn steentje aan bij heb kunnen dragen." Wantenaar eindigt zijn betoog met een hartelijke wens aan de tachtig aanwezige ondernemers: ,,Blijf gezond en geniet van het leven!"

De opvolger van Wantenaar is Judith de Pagter. De Pagter is sinds november 2016 al algemeen bestuurslid van de Soester Zakenkring en de afgelopen drie jaar was zij voorzitter van Soest Netwerkt. De nieuwe voorzitter van de Soester Zakenkring verzorgt trainingen en workshops. Haar onderneming, delinkedintraining.nl, is en kennisplatform voor sociale media onder de naam desocialmediatraining.nl. 

advertentie
advertentie