Jacques Brinkman in conclaaf met selectiespelers van SO Soest
Jacques Brinkman in conclaaf met selectiespelers van SO Soest Peter Beijer

Jacques Brinkman spreekt voor de sponsors van SO Soest

15 november 2018 om 14:54 Nieuws Deel je nieuws

Jacques Brinkman was maandagavond te gast bij SO Soest. De hockeylegende is een winnaar pur sang en hij brengt dat over in een lezing van een uur. Hierin heeft de gedreven oud-international het over zijn glansrijke loopbaan, maar ook over incidenten en conflicten. Zijn ervaringen en lessen uit de topsport (Brinkman won tweemaal goud op de Olympische Spelen) en bedrijfsleven brengt hij op enthousiaste wijze over. Daarbij laat hij zich niet hinderen door de laptop die af en toe wat hapert.

Ook vier spelers van het eerste elftal van SO Soest moeten voor de circa 200 sponsors feedback aan elkaar geven. De mening van Brinkman intigreert, daagt uit en zorgt zelfs voor een discussie tussen de voormalig hockeyspeler en oud-SO Soesttrainer Peter Visee. Brinkman stelt dat de invloed van een coach niet groot is, Visee denkt van wel. 

Een inspirerend verhaal dat genoeg stof biedt om na te praten onder het genot van een stamppottenbuffet en een glaasje. Een geslaagde sponsormeeting. Sponsor zijn bij SO Soest is volgens de club meer dan alleen wat geld geven. De vereniging biedt diverse evenementen waarin de ondernemers elkaar in een ontspannen sfeer kunnen ontmoeten. 

advertentie
advertentie