Soester winnaar Medipoint rollator 50PlusBeurs

14 november 2018 om 13:40 lokaal Deel je nieuws

Eind september bezocht mevrouw Van Geijtenbeek uit Soest de 50PlusBeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Daar sloeg ze de stand van Medipoint niet over. Ze maakte gebruik van de Rollator Keuzehulp en kwam er zo achter welke rollator het beste bij haar wensen paste. Medipoint verlootte onder de deelnemers van de Rollator- of Scootmobiel Keuzehulp een gratis hulpmiddel en mevrouw van Geijtenbeek bleek de gelukkige. Vrijdag 2 november mocht zij haar prijs ophalen in de Medipoint | Vitras winkel in Zeist.

 

Medipoint: voor al uw zorg- en welzijnsproducten

Medipoint heeft een breed aanbod van zorg- en welzijnsproducten. Of het nu gaat om advies, koop, huur of leen: bij Medipoint kunt u ervoor terecht. Medipoint heeft veel kennis van de zorgmarkt en werkt nauw samen met gemeenten, thuiszorgorganisaties en alle zorgverzekeraars. Vitras is een van deze samenwerkingspartners. Een van de vele voordelen van het lidmaatschap is ledenkorting in de winkels en webshop van Medipoint.

 

‘‘Ik loop nu iedereen eruit!’’

Toen mevrouw Van Geijtenbeek hoorde dat zij de winnaar was, was ze zeer verheugd: ‘‘De rollator komt me goed uit. Ik kan namelijk niet heel lang lopen, en zeker niet blijven staan. Nu kan ik veel beurzen aflopen en af en toe gaan zitten. Ik loop nu iedereen eruit!’’ Dit type kwam voor haar het beste uit de test, omdat hij heerlijk soepel rijdt en er goed uitziet.

 

Bent u ook benieuwd welk type rollator of scootmobiel het beste bij u past? Maak dan gebruik van onze online keuzehulp op www.medipoint.nl. Liever persoonlijk advies? Bezoek dan onze Medipoint | Vitras winkel in Zeist, Bergweg 1.

advertentie
advertentie