Afbeelding
Eempers

Halloween in Soesterberg

28 oktober 2018 om 08:55 lokaal

SOESTERBERG Halloween begon zaterdagavond in Soesterberg vrij stil, maar even na 19.00 uur kon men er al over de hoofden lopen. Voor het eerst sinds jaren waren er geen spooktenten opgezet op het voetbalveldje. Daar stond tegenover dat tientallen huizen in de voormalige Amerikaanse wijk rijk versierd waren met spinraggen, flikkerende lampjes, geesten en alles wat het gevoel van Halloween uitstraalde.

Hele gezinnen zowel verkleed als niet verkleed vulden de straten van Apollo. Kinderen gingen van huis tot huis met de kreet tricks and treats en konden dan een versnapering krijgen. Er waren huizen waar voorstellingen werden gegeven waar alleen de durfals naar wilden kijken. Voor de kleintjes was het te eng.

Het betrof bijvoorbeeld een plotseling bewegend ,wassen beeld' op een bankje met een schaaltje snoep; een ziekenhuisvoorstelling waar een vrouw vast geketend op bed lag met bloeddorstige zusters eromheen, een groep heksen op een tuinbank die bloed aandrinken waren, en bedreigers met hun kettingzagen.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie