Afbeelding
ANP PIROSCHKA VAN DE WOUW

Picnic bezorgt nu ook in Soesterberg

29 augustus 2018 om 12:22 Nieuws

SOESTERBERG Online supermarkt Picnic bezorgt vanaf vandaag de eerste boodschappen in Soesterberg, Bunnik, Zeist, Den Dolder en Bilthoven. Sinds de aankondiging van de komst van Picnic naar deze Utrechtse plaatsen, heeft 15 procent van de huishoudens uit die regio zich al aangemeld.

,,Bijna drie jaar geleden bezorgde Picnic de allereerste boodschappen in Amersfoort, onze wieg staat dus in de provincie Utrecht", vertelt mede-oprichter van Picnic Michiel Muller. ,,Daardoor gingen we er twee maanden geleden al van uit dat de belangstelling in Zeist en omgeving extra groot zou zijn. Met al bijna 6000 aanmeldingen is die verwachting ruimschoots overtroffen." In totaal gaat het in de vijf Utrechtse plaatsen om 42.000 nieuwe huishoudens die van de diensten van de online supermarkt gebruik kunnen maken.

WACHTLIJST De inwoners van Soesterberg en de andere plaatsen kunnen zich met de Picnic-app op hun mobiele telefoon registreren en zich zo verzekeren van een plek op de wachtlijst. Iedereen die op de wachtlijst staat wordt gefaseerd toegelaten. ,,Hoe eerder mensen de app downloaden en zich inschrijven, hoe eerder ze aan de beurt zijn", aldus Muller.

Picnic bezorgt al langer boodschappen in Soest.

advertentie
advertentie