Over acht weken opent aan de Buys Ballotlaan in Soesterberg de nieuwe tandartsenpraktijk Den Bergh.
Over acht weken opent aan de Buys Ballotlaan in Soesterberg de nieuwe tandartsenpraktijk Den Bergh. Tandartsenpraktijk Den Bergh

Tandartsenpraktijk Den Bergh opent in februari in Soesterberg

23 december 2020 om 12:00 Advertorial_1

SOESTERBERG In februari 2021 opent tandartspraktijk Den Bergh in Soesterberg. De praktijk wordt gevestigd aan De Buys Ballotlaan 21 tegenover het zorgcentrum. Buurtbewoners zijn de afgelopen weken geïnformeerd over de komst van de nieuwe praktijk en de reacties zijn uitermate positief.

Tandarts Martijn de Blaeij, die de praktijk straks gaat leiden, vertelt: ,,Het is een hectische periode, want we zijn nu druk bezig met de verbouwing van de praktijk. Het is echt ongelooflijk prettig om de positieve reacties te horen van buurtbewoners. Dat houdt ons tijdens deze periode zeker op de been! Ik kijk uit naar de opening in februari wanneer we echt aan de slag kunnen in de praktijk, en voor onze nieuwe patiënten.”

OPLUCHTING De verbouwing waar Martijn over spreekt verloopt keurig volgens plan en overlast voor de buurt wordt zoveel mogelijk beperkt. Ook buurtbewoners blijken uit te kijken naar de nieuwe praktijk. Men is blij dat er een tandarts in de buurt gevestigd wordt. De opluchting dat buurtbewoners niet meer naar Zeist of Bilthoven hoeven voor een tandartsbehandeling is aanwezig. Daarnaast kijken bewoners uit naar de nieuwe tuin die wordt aangelegd en de opgeknapte gevel van het pand. Dit komt het straatbeeld namelijk flink ten goede.

Straks kunnen mijn team en ik in onze behandelkamers zowel kinderen als volwassenen en ouderen helpen

En niet alleen de buitenkant, ook de binnenkant van het pand wordt opgeknapt. ,,We hebben het pand volledig gestript en zijn nu druk bezig met de aanleg en inrichting van twee moderne behandelkamers. Straks kunnen mijn team en ik hier zowel kinderen, als volwassen en ouderen behandelen”, aldus tandarts Martijn.

SAMENWERKEN Het team dat straks aan de slag gaat in de nieuwe praktijk is momenteel werkzaam bij Hoflaan Tandartsen in Leersum. Zo ook Martijn:,,De nieuwe praktijk werkt samen met Hoflaan uit Leersum. Het is geweldig om nu al met mijn nieuwe collega’s te kunnen samenwerken. Wij zijn straks volledig op elkaar ingespeeld en dat gaat ons zeker helpen in de drukke weken na de officiële opening.”

Het aantal inschrijvingen bij de nieuwe praktijk gaat hard. En dat terwijl de opening nog even op zich laat wachten. ,,Ik kijk er naar uit om in Soesterberg aan de slag te gaan voor de nieuwe patiënten”.

INSCHRIJVEN Wilt u zich ook inschrijven bij deze nieuwe tandarts? Ga dan naar www.denberghtandartsen.nl.

advertentie
advertentie