Het interieur van de tijdelijke winkel van Univé aan de Van Weedestraat.
Het interieur van de tijdelijke winkel van Univé aan de Van Weedestraat. Eigen foto

Univé opent tijdelijke winkel aan Van Weedestraat in Soest

18 november 2020 om 12:00 Advertorial_1

SOEST In aanloop naar het nieuwe zorgjaar heeft verzekeraar Univé een winkel geopend aan de Van Weedestraat in Soest. Belangstellenden kunnen voor persoonlijk advies over een passende zorgverzekering op de tijdelijke locatie terecht. De winkel is tot en met het einde van het jaar geopend.

De zorgpremies voor 2021 zijn bekend. Voor veel mensen is dit het moment om hun zorgverzekering weer even door te nemen. ,,Een passende zorgverzekering uitzoeken is best ingewikkeld, want er is veel keus”, zegt Peter Gilsing, werkzaam bij Univé Dichtbij.

,,Het is fijn als je dan ergens terecht kunt voor advies. Daarom hebben we een tijdelijke winkel geopend in Soest. Onze klanten en nieuwe klanten kunnen daar met al hun vragen bij onze adviseurs terecht.”

De nieuwe Univé-winkel, gevestigd aan de Van Weedestraat 68, volgt alle RIVM-maatregelen om bezoekers veilig te ontvangen. Daarnaast is het mogelijk om te (beeld)bellen.

PERSOONLIJK ADVIES Gilsing: ,,Hoewel veel mensen hun zaken nu vanuit huis regelen, is er ook een grote groep die het prettig vindt om persoonlijk geholpen te worden, voordat ze een keuze maken over hun zorgverzekering. In de winkel hebben we overal veilige plekken gecreëerd, waar we rustig met klanten kunnen zitten. In de tijd waarin we nu leven is het belangrijk om naar elkaar om te kijken. We nemen de tijd om met mensen in gesprek te gaan, zodat ze met een gerust hart hun zorgverzekering regelen.”

Mensen die behoefte hebben aan een gesprek over hun zorgverzekering zijn van harte welkom in de nieuwe Univé-winkel in het winkelcentrum in Soestdijk. ,,Belangstellenden kunnen vrijblijvend een afspraak maken voor de ZorgCheck”, legt Gilsing uit.

PERSOONLIJKE SITUATIE ,,Onze adviseurs informeren de klant over het aanbod en de mogelijkheden. Daarbij geven ze deskundig advies en kijken ze goed naar iemands persoonlijke situatie. Samen met de klant wordt een passende zorgverzekering gekozen.”

Tot slot zegt Gilsing: ,,Iedereen kan een afspraak maken voor een bezoek aan de winkel of om te (beeld)bellen, maar gewoon even langskomen in de winkel aan de Van Weedestraat mag natuurlijk ook.”

AFSPRAAK Wilt u een gesprek aanvragen met een Univé-adviseur? Maak dan een afspraak via unive.nl/afspraak of bel: 088 - 181 50 55.
De tijdelijke Univé-winkel aan de Van Weedestraat 68 in Soest is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 17.30 uur, op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.30 tot 17.30 uur.

advertentie
advertentie