Een kijkje nemen en informatie inwinnen op zaterdag 16 september.
Een kijkje nemen en informatie inwinnen op zaterdag 16 september. Eigen afbeelding

Open Huis royale appartementen aan de Amalialaan in Baarn

13 september 2023 om 11:00 Zakelijk

Kom genieten van een heerlijk kopje koffie terwijl u de ruimte bezichtigt en in gesprek kunt gaan met onze makelaars, ontwikkelaar, interieurarchitecten en financieel adviseur KPP. Zij staan klaar om u uitgebreid te informeren over alle mogelijkheden.

BAARN Zaterdag 16 september is tussen 11.00 uur en 14.00 uur iedereen uitgenodigd om de vijf royale en luxe nieuwbouwappartementen in Huys ter Weer aan de Amalialaan te komen ontdekken. Deze appartementen zullen het A+++ label gaan dragen.

LUXUEUS EN DUURZAAM

Wat kunt u verwachten? Op de begane grond van Huys ter Weer worden vijf luxueuze en duurzame appartementen gerealiseerd, met een indrukwekkende woonoppervlakte vanaf 180 m². Deze appartementen zijn ontworpen met een focus op duurzaamheid, inclusief warmtepompen, vloerverwarming, koeling en zonnepanelen, wat resulteert in een uiterst vriendelijke energierekening en optimaal wooncomfort. De oppervlakte van de appartementen varieert van ca. 180 m² tot 220 m². Dergelijke appartementen zijn zeldzaam in Baarn en zeker niet voorzien van een overdekt zwembad van 6x10 meter waar u elke dag uw baantjes kunt trekken.

GEWENSTE INDELING

Een bijzonder aspect is de vrij indeelbare opzet van de appartementen. In samenwerking met OSM interieurarchitecten uit Soest, kunt u uw gewenste indeling creëren om uw woongenot te optimaliseren. Dankzij de eigen warmtepomp, zonnepanelen en uitstekende isolatie met onder andere HR++-glas, kunt u al eind 2024 genieten van uw luxe en energiezuinige appartement. Kortom, dit is een unieke kans om royaal, energiezuinig te wonen!

OPTIMALE LIGGING

Huys ter Weer bestaat momenteel uit tien appartementen, gelegen in een prachtige tuin met een overdekt zwembad. Onder het gebouw bevindt zich een parkeergarage met bergingen, en aan de zijkant van het gebouw is er een privé-parkeerterrein. Elk appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en berging in de parkeergarage. De ligging van Huys ter Weer is optimaal, op loopafstand van het centrum, het NS-station, restaurants en gezellige terrassen in Baarn.

Meer informatie: www.huysterweer.nl of Van Berkum Makelaars, tel. (035) 5418445.

advertentie
advertentie