Ook de Cecilia kapel kan op 16 september worden bekeken.
Ook de Cecilia kapel kan op 16 september worden bekeken. Kontakt der Kontinenten

‘Eigen’ Burendag Kontakt der Kontinenten

13 september 2023 om 10:30 Zakelijk

SOEST Dit wil je zien! Een exclusief kijkje bij Kontakt der Kontinenten. Altijd al willen weten hoe Kontakt der Kontinenten er van binnen uitziet? Op zaterdag 16 september zijn inwoners uit Soesterberg en Soest vanaf 13.30 uur welkom voor een uniek kijkje in het hotel.


Na het succes van vorig jaar opent Kontakt der Kontinenten dit jaar opnieuw de deuren voor alle buren. Hoogtepunt is een uitgebreide rondleiding door het voormalige missiehuis Sint Jan en het gemeentelijk monument Klooster Cenakel. Uiteraard mag een bezoek aan de historische Steyl-zaal en Ceciliakapel hierbij niet ontbreken.

NIEUWSGIERIG

De Burendag van Kontakt der Kontinenten is geïnspireerd door Nationale Burendag, een initiatief van het Oranjefonds, dat een week later plaatsvindt. ,,We horen regelmatig dat mensen uit de omgeving onze locatie alleen van de buitenkant kennen en nieuwsgierig zijn naar wat er zich binnen afspeelt.” vertelt René Giel, directeur Kontakt der Kontinenten. ,,Door inwoners uit de regio uit te nodigen hopen we de drempel te verlagen om eens binnen te komen kijken.”

VACATURES

Ook werkzoekenden zijn welkom om de Burendag te bezoeken. Tijdens de rondleiding krijgen bezoekers namelijk niet alleen een uniek kijkje achter de schermen, het is ook een laagdrempelige manier om kennis te maken met medewerkers van het hotel. Voor gerichte vragen over vacatures is een medewerker van de afdeling personeelszaken aanwezig.
Nieuw dit jaar is de afsluiting in het sfeervolle KonneKt restaurant, bar en lounge waarbij singer-songwriter Jeremy Olivier optreedt. Hij is de huismuzikant van Kontakt der Kontinenten en speelt op geselecteerde avonden in het restaurant dat - met reservering - ook voor niet-hotelgasten toegankelijk is. Tijdens de Burendag kunnen bezoekers genieten van een voorproefje op de populaire livemuziekavonden en naborrelen aan de bar.

PROGRAMMA

De Burendag van Kontakt der Kontinenten vindt plaats op zaterdag 16 september. 13.30 uur: ontvangst met gratis koffie en thee; 14.00 uur: welkom en rondleiding; 16.00 uur: optreden door Jeremy Olivier. Amersfoortsestraat 20. Meer infomatie: www.kontaktderkontinenten.nl, info@kontaktderkontinenten.nl, tel. 0346-351755.

Johan van Beek
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie